Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
ezt a részét passzolom, de simán el tudom képzelni hogy valahol tárolódik ez a memóriában, és nem resetelődik, ha kicseréled az akkut.
namost ha új feltöltött cellákat tettél bele, akkor biztosan tudod, hogy az érték nem 5% hanem inkább 100% körüli. kérdés tudod e így hosszan használni, mert az egy dolog, hogy mit mutat a kijelző, ha az akku bírja, akkor az 5% mellett is mehetne több órát akár, majd a következő töltésnél felmegy 100-ra és onnantól jól mutat.
de ez mind csak feltételezés, nem tudom hogy működik pontosan az adott tabletben. -
cidalain
veterán
Szerintem halott az akksi.
A yogával szerencséd van, az alsó hengerben 18650-es cellák vannak, kis kézügyességgel, minimál elektronikai hozzáértéssel (forrasztás) elég gazdaságosan cserélhető. (Én most vettem morzsaporszívóhoz forrfüles 18650-es cellákat 1200-ért darabját itt apróról). Ez a hozzáértés talán meg is van neked, ha magad cserélted a kijelzőt.
Szétkapnám, rámérnék a cellákra, ha 2.5V alatt vannak akkor kuka. A töltő meg nem tud leadni annyi mA-t amennyivel stabilan működne, azért nem kapcsol be, vagyis bekapcsol, de aztán el is száll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX