- Google Pixel topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #83735 üzenetére
Pontosan. Kezemben egy 50 ropis tablet, ami röccenés nélkül teszi a dolgát. Pedig, sztem aktívabban használom, mint a tabletet használók többsége. Teljesen indokolatlan bele több kraft, ha úgysem tudnám kihasználni. Viszont, a technika változik. Ha az 50 ropist cserélem kétévente, akkor jobban járok, mintha a 150 -est használom négy évig. Pl. ha most kezdenénk az "időszámítást", akkor két évvel hamarabb tudok 5G -t használni.
-
válasz
cidalain #83735 üzenetére
Igaz én új vagyok itt, de nem is értem a futtatott eszmét, ez itt nem az "Androidos tablet" topik?
Akinek apple gépe van, miért itt héderel és gyűjt vita alapot?
Aki androidos tabletet akar, azt vesz. Pont tojok rá mennyire erős az ipad, ha nem tudok rá pc-vel összekötve fájlt másolni és a fényképezőm sd kártyáját beledugni. Vagy pl a drága pénzen vásárolt szoftvereim sem szeretném újra megvenni.Szóval ha van aki akar Android vonalon segíteni és nem Apple toborzást folytatni, az nézzen már rá ezekre: [link], [link], [link], [link], [link], [link]
Dizájnra nekem a yoga tetszik, de tény hogy sosem fogtam még a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest