- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
válasz
cidalain #82230 üzenetére
A Samunál a legutobbi frissítés óta elég használható lett még 2GB Rammal is. Tény,
hogy túl sok appot nem bír a háttérben tartani. Viszont olyan appok is elindulnak rajta, ami a T5-ön néha csak akadozva ( pl: ycc365 kamera app, ez néha valamiért kifagy). Youtube szerintem jobb rajta a kijelző és a hangszórók miatt. A hangszórók hangosabban,tisztábban szólnak, mint a T5-ön. Van mély benne, rezeg az eszköz a kezemben.
A 15 perces utcai fényerőmóddal olvasható a tartalom kint is. Tényleg megnöveli a fényerőt.Viszont a T5- ben van vibramotor és értesítőled.
A Samu elvileg nyáron megkapja az android 10- et.
Mindkét gép napi használatban van nálunk, de én a szoftver miatt jobban szeretem a Samut.( A menurendszere majdnem ugyan az, mint a S9+ telóé). Mondjuk a családban használnak huawei telót, nekik meg a T5 jön be.
A huawei gördülékenyebbnek tűnik használat közben. A Samu néha gondolkozik.
Mindkét gép jó netezésre, tartalomfogyasztásra. Játékokról nem tudok nyilatkozni. Bluetooth, wifi erőssége szerintem ugyanolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest