Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
novakalex
üzenetére
No, igen. Én a speciális igényeim miatt vettem a Teclast M16 -ot, de az tény, hogy kevésbé hordozható, mint a 10" -os elődje. 10" fölött nehéz füles táskát találni. Addig nincs nagy gond, amíg az ember laptop módban használná. Talán csak annyi, hogy összecsukva a billentyűzet műanyag gombjaira csukódik a kijelző. Alapból nem érnek össze, de én azért rakok közé egy vékony anyagot, amikor összecsukva hordozom. A gond akkor kezdődik, ha bill nélkül, tablet módban szeretném használni. Ezt csak úgy lehet, ha a billentyűzetet aláhajtom (ez a gyári módja). Ilyenkor a gombok vannak az asztalon. Háááát.... én aláteszem azt az anyagot. De, úgy sem szerencsés, ölben nyeklik, nyaklik. Sztem ez általános probléma a billentyűzetes taboknál, csakhogy a mérete miatt ehhez égen-földön nem találok nem billentyűzetes tokot. Otthon és az autóban használom, úgyhogy egy autós tartó lett a megoldás, ami jól funkcionál kitámasztósként is, viszont nem egy lapra csukható cucc. Szóval, billentyűzetes tabként jó kütyü, de anélkül kissé suta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Linux kezdőknek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Android Autót minden mobilra!
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX