- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Rick3D #77435 üzenetére
Termeszetesen van IGO is androidra, de ott fizetos a terkepcsomag.
Hasznalom telefonon az annak idejen ingyenesen hozzaferheto IGO szülinapp-ot, ami csak magyarorszagot tartalmazza, es teljesen OK az is. Belfoldon csak ezzel navigalok (ennek ket hatranya van: mar nem elerheto, csak azoknak akik annak idejen letoltottek, illetve csak 7" alatti eszkozon megy)Nem tudom mennyibe kerul a terkepcsomag, meg kell lesni. IGO-nal nem sok jobb letezik, megbizhatosaga is jo, szerintem a top 3 naviprogram egyike.
(Kerdezd majd meg a munkatarsad, mi oka van ra, hogy egy fel tévén navigáljon? Miert nem ok egy telefon, amiknek a kijelzoje a celhardver gps-nel is nagyobb mar)
(#77436) Somatom
Hat igen, ha a GPS munkaeszkoz, akkor nincs mit tenni, be kell biztositani magad. (Nem kotekedeskeppen, de irod hogy hiba eseten memokartyat atteszed a masikba, es megy tovabb. De mi van ha a memoriakartya doglik be? Lesz ket GPS-ed terkep nelkul?) -
Somatom
veterán
válasz
Rick3D #77435 üzenetére
Tudod, ami mindenre alkalmas, az igazából semmire sem. A navigálás az, amikor az a folyamat nem szakadhat meg. Nem jöhet közbe e-mail, nem jelenhet meg Cuncimókus pofikája a hívóképen, nem lehet fagyás, akadás, stb. Navigálás van és slussz. Én 18 méter hosszú vagyok, 40 tonna és időre közlekedek. Ilyen paraméterekkel minden elhibázott manővernek nagy ára lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest