- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharkabat
aktív tag
válasz
cidalain #72721 üzenetére
Ezzel vitatkoznék, bár ugye ízlések és pofonok. Szerintem pont ha sokat használod - de nem folyamatosan - akkor egyszerűbb hátracsapni a fedelet, mint ki-be pakolgatni a zsákból. És egy vékony fedél nemigen nehezíti a kézben tartást, amúgy meg kis mágnessel fixen záródik
Egyébként érdemes a típusra való tokot venni, és elfelejteni az univerzális pántos vackokat. Előbbinél biztos, hogy ott lesznek a gomb és csatlakozó kivágások ahol lenniük kell, nem beszélve a kameranyílásról.
Mivel az A3-8 újabb modell, szerintem lehet hozzá való gyári vagy utángyártott tokot kapni nálunk is. Ezt azért írom, mert amikor decemberben a kifutó elődmodellhez kerestem, akkor bizony már sehol nem volt. Aminek viszont az lett az előnye, hogy Ebayen 2000 Ft alatti összegért tudtam Hongkongból rendelni (szerintem mifelénk ennek a háromszorosa lehet), kis túlzással a színpaletta tetszőleges árnyalatában. Ha tehát nem SOS és belefér pár hét a postázás miatt, akkor ez is egy lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Küszöbön az androidos PC-k
- EAFC 26
- SkyShowtime
- SSD kibeszélő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Garmin fenix 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest