- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Valami ilyesmit írtam: "megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés (és ott se teljesen, androidon olyan nincs
)" illetve a fórumot is ajánlottam neki ugyanebben a kommentben, illetve később is írtam, hogy az ottani fórumban sokkal hamarabb megtalálhatóak a hibái mint a másikéban. Minden általam leírtat továbbra is tartok, az olvasottak alapján. Nekem nincs egyik sem, ezt is írtam, csak ajánlás volt mivel körülnéztem hogy most lenne-e értelme beleugranom. Ez már magában hordozza alapból a beismerését annak hogy csak tanács nem tapasztalat amit írtam
Reakciód: "megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés" kijelentéseddel úgy állítottad be az S7 Slim -et mintha az egy problémáktól/hibáktól mentes gondtalan működést biztosító gép lenne." ez nem több mint egyszerű hergelés az irányomba, egy részlet kiemelése a környezetből, magyarázat fent. Illetve az hogy minek hogy van értelme azt nem te döntöd el, hiszed vagy sem xpad70-en is gondolkodtam, hogy ne kelljen konvertálni a sorozataimat, mert gyenge a gépem. Egyébként 720p és egy avi között még ekkora felbontáson is van különbség, így a kényelem mellett minőségben is lenne egy kis plusz. De 720p-k között is vannak különbségek, lehet te olyannal próbáltad ahol számodra aci és a között nem volt látható a különbség.
Ettől függetlenül akit félrevezettem attól elnézést kérek, ameddig (ha lesz egyáltalán valaha) nem lesz tabletem addig nem tanácsolgatok senkinek semmit, mert szemlátomást félreértéseket szül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Suzuki topik
- Autós topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- PlayStation 5
- Amazon Fire TV stick/box
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest