Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz
Polllen
üzenetére
Egyiket sem használtam, max. üzletben nyomogattam, illetve tudom a specifikációkat. Gondolom azért valahol az ár tükrözi a minőséget/gyorsaságot.
Amúgy meg szerintem nehéz iPad-hez hasonlítani, mert szerintem túl van árazva.
Mondjuk össze tudnám hasonlítani, mert a nejemnek iPad mini 2-je van, nekem meg androidos lenovom, csak az enyém fele annyiba került. Nem hinném, hogy fele annyit tudna, annyit érne.
-
xtend
senior tag
válasz
Polllen
üzenetére
Annyira nem marad el...de mitől is?
Pl Samu s 8.4-től?? Attól sem... Asszem árukeresőn van összehasonlítás is, ott is láthatod egyes különbségeket 
Androidnál sokszor előfordul "akadás", de ha használtál már androidot (telón v. más eszközön) akkor nem feltűnő
Mondjuk már leírtam ezt a Tab s 10.5 topikjában is amikor valaki ipadhoz hasonlította, hogy ebben a témában nem vagyok kompetens, mert sohasem használtam apple terméket
nem is hiszem, hogy fogok...nem a presztízs márka miatt (mert szerintem az), hanem pl az ára miatt vagy mert nincs szükségem pl Mac-re 
Szvsz ios-t és android-ot fullba nem is lehet összehasonlítani...ok-ok, hogy mind a kettő egy OS, de teljesen más világ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX