Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
Agreed.
A Dealextreme a legkorrektebb cég,amit életemben láttam.
Csak egy dolgot nem értek:mi az üzlet nekik az egészben,főleg,hogy minden free shipping?
Valahol állami propagandisztikus célzatot sejtek,meg elképesztő állami háttértámogatást(ezek szerint a kínai posta ingyen szállít-ez lenne a megvalósult kommunizmus)-terítsük a kínai termékeket ingyen a világon,oszt majd bekeményítünk???
Valaki bennfentes pls. adjon magyarázatot...
-
Pantok
aktív tag
Abszolút pozitívak, csupán ez a nem működő gomb aggaszt ugyanis emlékeim szerint van néhány app ami kitakarja az android menusort és csak ezzel tudtam elérni a beállításait/menüt. Bár speciel még nem futottam beléjük pedig nyüstölöm.
Nagyon szolíd darab, tényleg tetszik, jobban mint a dropad, pedig képek/videók alapján nem voltam oda érte, azokon olyan olcsó és pufóknak tűnt, kézben már minőségi és vékony érzése van.
Lekaptam a hátlapot hátha csak elcsúszott a gomb billentyűje(nem, illetve nem látok rá teljesen mert az alaplapja egy részen bevan ragasztva
), a gép belülröl is nagyon rendezett, az aluminium "keret" valójában a teljes gép házát adja, csupán a levehető hátlap a müanyag (illetve a elöl látszódó vékony fekete lap, de azalatt ugyanez a kemény alu van) így nem olyan puhatestű mint az archos 70.
Az akksija nagyon kicsinek tűnik, jövőhéten lesz időm megpróbálom letesztelni mennyit bír csak-net, csak-filmes használattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Asus Zenbook 13 laptop
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), a gép belülröl is nagyon rendezett, az aluminium "keret" valójában a teljes gép házát adja, csupán a levehető hátlap a müanyag (illetve a elöl látszódó vékony fekete lap, de azalatt ugyanez a kemény alu van) így nem olyan puhatestű mint az archos 70.
Dr.NX