- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Yettel topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomasmann #47025 üzenetére
Értem.
Az egyik kártyám telenoros és ahhoz van rögzíve a Telenor MyTV, de csak kipróbálás miatt töltöttem le, azóta nem is használtam, viszont feltételezem, hogy menne külföldön is. Viszont mivel nem próbáltam ki január elején, legközelebb csak február közepén leszek külföldön, hogy tesztelhessem. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tomasmann #47025 üzenetére
Az androidos alkalmazások erre nagyjából az egyetlen életképes megoldás. Nem csak a Telenor MyTV és a MindigTV van, több alkalmazás is van erre. Több külföldi applikációban is megtalálhatóak magyar csatornák. De többet segíteni nem tudok, mert sosem válogattam ezen appok között részletesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest