Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mercutio_

félisten

válasz DarkByte #46129 üzenetére

Dobj fel egy nova lauchert, azzal tedd rendbe a főképernyőket, és állítsd be a megjelenítés és működés menüjében a görgetést, animációt, úgy jobb lesz a működési sebesség érzet.
    Aztán lehet, hogy nem csak ennyi a gond :U

• DarkByte

addikt

válasz DarkByte #46129 üzenetére

Azért a pozitívumait is leírom:
    - Gyönyörű a kijelzője, nagyon jók a színei és a fényerő is rendben van. Nagyon jól mutat ez a felbontás ilyen méretben, tényleg minden tűéles, fontok is nagyon szépek, bár a Prestigio pár app-ját nem igazán igazították hozzá ehhez a felbontáshoz, néhol csomó életlen képelem van. Szerencsére ezt úgy is csak a setup-nál kell az elején túlélni aztán el is lehet felejteni.
    - Minőségi érzetet kelt az egész ha kézbe veszi az ember, nem nyikorog vagy recseg-ropog. Sokat számít az az alumínium hátlap.
    - Szerintem nem vészes a hangszórója, nincsenek mélyek ez igaz, de hangereje egész tűrhető és jól érthető is ha olyan videót néz az ember ahol beszélnek.
    - Pozitív hogy a saját töltő dugóján túl microUSB-ről is tölthető.
    - Csomagban adnak hozzá miniHDMI -> HDMI adaptert ami filléres tétel de sokan kihagyják.
    - Ugyanígy utazó adapterfejek vannak a töltőhöz szóval ezt sem kell venni.
    - Egész jó minőségű a hordtok amit adnak hozzá.

Szóval felemás a kép. Igazság szerint én ebből a sok-sok extrából simán engedtem volna ha cserébe sokkal fürgébben tenné a dolgát.

Meglátjuk, nem tartom kizártnak hogy a napokban megkérdezem az eDigital-t hogy be lehetne-e cserélni egy Nexus7 v2-re, de ismerve a hozzállásukat az ügyfelekhez szerintem elzavarnak a fenébe.

Új hozzászólás Aktív témák