- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #46129 üzenetére
Azért a pozitívumait is leírom:
- Gyönyörű a kijelzője, nagyon jók a színei és a fényerő is rendben van. Nagyon jól mutat ez a felbontás ilyen méretben, tényleg minden tűéles, fontok is nagyon szépek, bár a Prestigio pár app-ját nem igazán igazították hozzá ehhez a felbontáshoz, néhol csomó életlen képelem van. Szerencsére ezt úgy is csak a setup-nál kell az elején túlélni aztán el is lehet felejteni.
- Minőségi érzetet kelt az egész ha kézbe veszi az ember, nem nyikorog vagy recseg-ropog. Sokat számít az az alumínium hátlap.
- Szerintem nem vészes a hangszórója, nincsenek mélyek ez igaz, de hangereje egész tűrhető és jól érthető is ha olyan videót néz az ember ahol beszélnek.
- Pozitív hogy a saját töltő dugóján túl microUSB-ről is tölthető.
- Csomagban adnak hozzá miniHDMI -> HDMI adaptert ami filléres tétel de sokan kihagyják.
- Ugyanígy utazó adapterfejek vannak a töltőhöz szóval ezt sem kell venni.
- Egész jó minőségű a hordtok amit adnak hozzá.Szóval felemás a kép. Igazság szerint én ebből a sok-sok extrából simán engedtem volna ha cserébe sokkal fürgébben tenné a dolgát.
Meglátjuk, nem tartom kizártnak hogy a napokban megkérdezem az eDigital-t hogy be lehetne-e cserélni egy Nexus7 v2-re, de ismerve a hozzállásukat az ügyfelekhez szerintem elzavarnak a fenébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest