- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A Motorola is Air mobillal készül
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #42036 üzenetére
Így van, 10" környéke az ideális nekem, és minimum Full HD felbontás legyen rajta, nálam fontos szempont a nagyon jó kijelző. Éppen ezért, amiket ajánlottál még, nem nagyon passzolnak hozzám.
A Memo Pad FHD 10 az ami ezek közül a legkedvezőbb, de ha mondtok még más alternatívákat, csak örülök neki. Ezt a plusz 30ezret sokallom csak a 3G-ért, vettem 5k-ért külső akksit a mobiltelóhoz (több mint 3-szor annyi mAh mint a mobilom akksja), lehet azzal elleszek.
-
Magnat
veterán
válasz
tjb007 #42036 üzenetére
Azért azt sem szabad elfelejteni, h lsznek olyan helyzetek, amikor a tab nincs nála v nem tudja elővenni, szóval én inkább javasolnék egy társkártyás megoldást vagy 3g képes tablettel vagy egy zseb wifivel. Utóbbi hátránya, h még egy kütyüvel több lesz, viszont több eszköz is csatlakozhat hozzá és csak 1szer kell megvenni, tehát egy esetleges új tablet vásárlásakor megint elég lesz a wifis változatot megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest