- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
tjb007 #41287 üzenetére
Köszi ismét
Én is a felé húzok, de vmi külföldi tesztben azt olvastam hiába az FHD felbontás a RoboCop trailere sokkal szebben mutatott a csak 1280* felbontású galaxy tab 3on...ott azt írták azért lehet, mert kicsi a fényereje, csak 286 lux...hát én nemtudom..hol lehet ezt élőben megnézni? Vagy még bolttal is rendelkező bolt nem forgalmazza?
(ha lenne 0% THM konstrukcióban az LTE, akkor azon is elgondolkoznék, de gondolom olyan legközelebb csak karácsonykor..plusz ha belegondolok +10e és az új Tf701...na de az már a keretem felett lenne 45telcsalóka ez a havi törlesztőrészlet csak +1e
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest