Hirdetés
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
tjb007
üzenetére
Az mk808 USB-s sticknél (Finless ROM-al) pl. így néz ki az alsó sáv.

Nem nehéz kitalálni, mire való az utolsó két gomb. Nem utólagos app, hanem gyárilag benne van.
Persze ez eszközfüggő, miben mi van benne, nekem az U30GT2-n a korábban volt alsó gombsor és felül értesítő sáv is, mint ahogy a telefonokon szokás. De most a legutóbbi frissítéssel már ugyanígy lekerült alulra minden. És szerintem jobb helyen is van odalent. -
Bozek
nagyúr
válasz
tjb007
üzenetére
4.2.2 alatt nekem már nem így van, hanem a telefonoknál is megszokott módon. De akárhogy is csavarod, meg lehet csinálni, amit ő akar, mivel ezt írta: "Bizonyos programoknál nem lenne hátrány, ha azt a helyet is a program tudná használni."
Na, ha most csak a gombokat tünteted el, a többi meg ott marad, akkor olyan, mintha nem is tüntettél volna el semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX