Hirdetés
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
megnéztem, sőt, azt is megnéztem, hogy többes számban írta a válaszát. előtte hárman kérdeztünk, egy 6700 forintos kérdés, egy 400 dolcsis kérdés, ami szerintem már nem az igénytelen kategória, meg volt az enyém. A magam részéről erősen tamáskodom, hogy lehet-e 90 rugóból rendes 13 collos tabletet készíteni, ezért kérdeztem itt. Mivel három kérdezőből egyről tudtam, hogy neki biztosan szól, a másikról úgy gondolom, hogy neki nem szól, így azt feltételeztem, hogy nekem is szól.
de mindegy, mert én csak örülni fogok, ha mond egy jobb ötletet, mint amit én találtam.
szóval semmi sértődés vagy morgás nincs bennem, ezen lépjünk túl és ömöljenek az ötletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX