Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
artiny
üzenetére
Azzal a képpel csupán annyi a probléma, hogy nem látszik rajta miből tevődik össze az a 11000 pont, na meg azt sem árt elfelejteni, hogy azon Jelly Bean fut míg a WayteQ -en ICS, ez megint csak pozitív irányba viszi a dolgot.
Tény, hogy papíron jobb játékra az RK3066 a plusz két fragment processzor miatt de nem biztos, hogy ennek az előnye meg is fog mutatkozni az életben, szóval ezek a nagyon elveri és hasonló kijelentések amik a nagy számok törvényén, szemrevételezésen vagy egyéb más egzakt módszeren alapulnak erősen a komolytalan kategóriába tartoznak (ja, és akkor még az eltérő felbontásból eredő különbségeket meg sem említettem). -
Gabor970
addikt
válasz
artiny
üzenetére
...sosincs megállás. Az első tablet vásárlása előtt vagyunk. Asszonyomnak kellene olvasni és netezni. Vártam február elejéig a wayteq-ra, aztán vártam, hogy legyen teszt, és megrendelem. Aztán most itt a concorde, ami lehet még jobb ugyanannyiért, majd márciusban.... Megint várok, aztán megint lesz egy hír újabbról, jobbról
Nekem a HDMI nem lenne rossz, nyáron a balcsin nyaralóban egyszerűen meg lenne oldva a filmnézés. Nem kellene mediaplayert cipelni, nem mintha nagy és nehéz dolog lenne 
-
violentSt
tag
válasz
artiny
üzenetére
Concordba is benyomtak egy 3200es akksit gratula

A pro duo kisebb felbontassal es 4100es akksival is alig birja a 4 oratTesztek nem tul objektivek
Rk3066 jatekokban erosebb
Lsd. Prestigio pro (rk soc) vs prime (aml)Illetve a wayteqnel a szivarvanyeffektus a kijelzon mar-mar szeriatartozek ( komolyan nem ertemertem)
Hdmi-t meg te tudod, h szuksegeltetik-e (en pl. Ragaszkodtam hozza, azota kb 1x volt a tv-re kotve)
Concorde amugy tenyleg jobbnak tunik foleg h ugyan az az ar
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem a HDMI nem lenne rossz, nyáron a balcsin nyaralóban egyszerűen meg lenne oldva a filmnézés. Nem kellene mediaplayert cipelni, nem mintha nagy és nehéz dolog lenne

Dr.NX