- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
zaskar #29352 üzenetére
Még elgondolkodtató lehet neked a WayteQ xTAB-70dci, januárban jelenik meg a boltokban. Ennek mondjuk kicsi lesz az akksija(3000 mAh), és nincs rajt Hdmi csatlakozó, de ez is kb. 35000 Ft körül lesz kapható.
Én is így vagyok vele, hogy jól jön itthon egy ilyen Tablet, van mikor 2-en neteznénk, de egy géppel ez nem megy, viszont így, és akkor ha csak 1-2 dolog érdekel, akkor nagyon hasznos.
Amiket felsoroltál, a 3 közül 2 árkategória van, az első kérdés, hogy mennyire lesz kihasználva, és érdemes-e 70000 Ft így kiadni érte, mert minőségben jobb a Nexus és a Galaxy Tab, de mindent egybe véve(Hardver, szolgáltatások) már nekem például nem éri meg a dupla felárat. A Prestigio-nak messze nincs annyi hátránya a másik kettővel szemben, mint amit az áraik tükröznek.
Napi 1-2 óra netezés/kis játékra nekem bőven elég a Prestigio Pro Duo is, és ez sem zsákbamacska 2 év garanciával. Wifi-ről talán pont Sztrego írta, hogy erősebb mint az Xperia Mini-é(nekem is ez van), ami nekem épp hogy elég, 2-3 ajtó és kb. 10 méterre van a router, ha ennél jobb, akkor már elég lesz nekem.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iqos cigaretta
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged