Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Semm1

tag

válasz zaskar #29352 üzenetére

Még elgondolkodtató lehet neked a WayteQ xTAB-70dci, januárban jelenik meg a boltokban. Ennek mondjuk kicsi lesz az akksija(3000 mAh), és nincs rajt Hdmi csatlakozó, de ez is kb. 35000 Ft körül lesz kapható.
    Én is így vagyok vele, hogy jól jön itthon egy ilyen Tablet, van mikor 2-en neteznénk, de egy géppel ez nem megy, viszont így, és akkor ha csak 1-2 dolog érdekel, akkor nagyon hasznos.
    Amiket felsoroltál, a 3 közül 2 árkategória van, az első kérdés, hogy mennyire lesz kihasználva, és érdemes-e 70000 Ft így kiadni érte, mert minőségben jobb a Nexus és a Galaxy Tab, de mindent egybe véve(Hardver, szolgáltatások) már nekem például nem éri meg a dupla felárat. A Prestigio-nak messze nincs annyi hátránya a másik kettővel szemben, mint amit az áraik tükröznek.
    Napi 1-2 óra netezés/kis játékra nekem bőven elég a Prestigio Pro Duo is, és ez sem zsákbamacska 2 év garanciával. Wifi-ről talán pont Sztrego írta, hogy erősebb mint az Xperia Mini-é(nekem is ez van), ami nekem épp hogy elég, 2-3 ajtó és kb. 10 méterre van a router, ha ennél jobb, akkor már elég lesz nekem.
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák