Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr

Vedd le az alma logót és már meg sem tudod különböztetni őket!
Plusz ehhez jön, hogy a kijelző mérete 9.7" mindkét esetben, a kijelző képarányba 4:3 mindkét esetben és a képernyő felbontása is 1024×768 mindkét esetben.Szerintem iPad (2) koppintás akar lenni.
Csak nem úgy mint a kínaiak amik mindenféle iPab, iBad, iDap, iPat, stb néven jön ki.Amúgy nem akarom előre leírni... azért kipróbálom majd, de én anno a Wayteq X-Tab100s-hez is nagy reményeket fűztem. Aztán minden téren alulmúlta a várakozásokat annyira kínosan szar lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Plusz ehhez jön, hogy a kijelző mérete 9.7" mindkét esetben, a kijelző képarányba 4:3 mindkét esetben és a képernyő felbontása is 1024×768 mindkét esetben.
Csak nem úgy mint a kínaiak amik mindenféle iPab, iBad, iDap, iPat, stb néven jön ki.
Dr.NX