Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr

Vedd le az alma logót és már meg sem tudod különböztetni őket!
Plusz ehhez jön, hogy a kijelző mérete 9.7" mindkét esetben, a kijelző képarányba 4:3 mindkét esetben és a képernyő felbontása is 1024×768 mindkét esetben.Szerintem iPad (2) koppintás akar lenni.
Csak nem úgy mint a kínaiak amik mindenféle iPab, iBad, iDap, iPat, stb néven jön ki.Amúgy nem akarom előre leírni... azért kipróbálom majd, de én anno a Wayteq X-Tab100s-hez is nagy reményeket fűztem. Aztán minden téren alulmúlta a várakozásokat annyira kínosan szar lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Micro Four Thirds
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- eBay
- Horgász topik
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Plusz ehhez jön, hogy a kijelző mérete 9.7" mindkét esetben, a kijelző képarányba 4:3 mindkét esetben és a képernyő felbontása is 1024×768 mindkét esetben.
Csak nem úgy mint a kínaiak amik mindenféle iPab, iBad, iDap, iPat, stb néven jön ki.
Dr.NX