- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Mobilhasználat külföldön
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- One mobilszolgáltatások
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
sz_gabor #26266 üzenetére
kár most hogy rá gugliztam látom azért voltak ott nagyobb kuponok is 15% sőt volt hogy együtt lehetett használni- bár gondolom ki van ez találva... akkor lehet nem volt free shipping meg ilyen kedvezményes ár... Végülis ez a tab is eredetileg 272 lenne amiből lejött már 27%- de az is lehet ez is csak duma- sokkal drágábban nem láttam sehol... ebayen is 210nél kezdődött az ára... ÉS még friss vas, pár napos- esetleg szokott lenni ilyen promó? Már hogy bevezető darabok? Aztán majd feljebb megy az ára és utána megint csorog lefele???
Más: de ezzel kapcsolatos... jól látom hogy nem tartják a piacon a "régebbi" taboka??? tavaszon nézegettem de nagyon nem látom azokat a modelleket amiket akkor... sőt pl a Flytouch teljesen el is tűnt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest