-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
válasz
hevizms #25960 üzenetére
Érdekes az biztos. Nekem HK regis posttal 2 nap volt, mire beért idehaza a csomag. Eddig rekord. Pedig azt hittem,hogy a Singpost gyorsabb.
2012.10.19
15:13 (HONG KONG) Küldemény információ: Küldemény felvéve / Item accepted
2012.10.22
11:52 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.24
08:56 Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.10.24
09:15 Küldemény információ: Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.10.25
10:24 Küldemény információ: Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureSingposttal jön most egy Ainol Flame, 5.-én lett elküldve, de még nem frissült azóta, nem értem miét lassabb az SG post mint a HK.
Üdv: Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple MacBook
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest