Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Sanzaa
üzenetére
Dettó.
z0d1AK!
"WayteQ xTAB-70i"
Múltkor jártam a nem-vagyok-hülye-boltban ahol egy Maxtab volt kiállítva, ahogy gugliztam annak kb. ilyen súlya van (és az nem tűnt pehelykönnyűnek), ezt figyelembe véve ez így elég kényelmetlennek tűnik hosszútávon. Vagy qrva izmos kisujjad van...
Vagy tévednék?"Nem tudom, hogy ez normálisnak számít-e, vagy valami különleges képességre utal-e.
"
Nyilvánvalóan csakis az utóbbiról lehet szó.
"A Voda a nagy okos boltjában kemény 208.300 forintért osztja a 16 gigás wifis BlackBerry PlayBookot. ... Németországban a PlayBook kemény 200 euró a boltokban..."
1euro=296,67Ft-> 200euro=59334Ft, a különbség 148966Ft, az naggyon dúúúrva.
De végül is érthető, elvégre a német életszínvonal sehol sincs a miénkhez képest... 
kelzsoca!
"Kérdeznéd ezt meg itthon, az 54% lehet felmenne 95% köré
"
Biztosan; de úgy gondolom ennek oka nem az igény hiányában hanem az árban keresendő. Ezért is írtam hogy Ha lenne a wifi only és a 3G verziók között mondjuk 5k különbség és lenne hozzá reális árazású (akár prepaid) net csomag szvsz nagy valószínűséggel egyből javuló tendenciát mutatna a kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy tévednék?
"
De végül is érthető, elvégre a német életszínvonal sehol sincs a miénkhez képest... 
"
Dr.NX