Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ez is teljesen igaz. A probléma akkor van amikor valaki feltűnően védi az adott terméket vagy céget, hogy ott milyen háttér érdekek állnak.
Végül is nekem semmi bajom sem ezzel, sem másik termékkel, akinek kell vegye meg. Én kizárólag a saját tapasztalatomat, vagy véleményemet írom le, ami egyáltalán nem kell, hogy bárkinek is mérvadó legyen.
-
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
Az embereknek megtetszik valami, es elkezdenek lelkesedni erte. Szinte beleszeretnek. Legyen az kocsi, vagy tablet, vagy akarmi... en is bedoltem egy ilyennek. Meg a kinai genya hazudgalasainak. Van is otthon egy ZT-180 V2-m.
Kuldetesemnek erzem, hogy ilyenkor reagaljak. Met azert ezeknel a kinai csodaknal vannak sokkal jobb hardware-ek! hoztak ki jobbakat 1-2 eve, amiknek az ara mar lassan kozeliti ezeket. Max nincs mar ra 4-es Android, amirol meg mindig nem latom, hogy mivel jobb, mint a GB, vagy a HC. Amikor meg mar tenyleg jo lesz, arrol fogunk postolni, hogy 5.x kell, az a frankosag.
En meg belecsuszok a fikazasba. Ez is emberi dolog, elofordul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óra topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX