- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #11296 üzenetére
Ez is teljesen igaz. A probléma akkor van amikor valaki feltűnően védi az adott terméket vagy céget, hogy ott milyen háttér érdekek állnak.
Végül is nekem semmi bajom sem ezzel, sem másik termékkel, akinek kell vegye meg. Én kizárólag a saját tapasztalatomat, vagy véleményemet írom le, ami egyáltalán nem kell, hogy bárkinek is mérvadó legyen.
-
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris #11296 üzenetére
Az embereknek megtetszik valami, es elkezdenek lelkesedni erte. Szinte beleszeretnek. Legyen az kocsi, vagy tablet, vagy akarmi... en is bedoltem egy ilyennek. Meg a kinai genya hazudgalasainak. Van is otthon egy ZT-180 V2-m.
Kuldetesemnek erzem, hogy ilyenkor reagaljak. Met azert ezeknel a kinai csodaknal vannak sokkal jobb hardware-ek! hoztak ki jobbakat 1-2 eve, amiknek az ara mar lassan kozeliti ezeket. Max nincs mar ra 4-es Android, amirol meg mindig nem latom, hogy mivel jobb, mint a GB, vagy a HC. Amikor meg mar tenyleg jo lesz, arrol fogunk postolni, hogy 5.x kell, az a frankosag.
En meg belecsuszok a fikazasba. Ez is emberi dolog, elofordul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Béta iOS-t használók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged