- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Most olvastam egy hírt az Archos Gen9 készülékekről. Röviden összefoglalva, hogy mi várható: Honeycomb, Market!
-
z0d1AK
nagyúr
Reset gomb, az asszem van rajta. Ha nincs, akkor, sokáig nyomni a bekapcs gombot.
Acer Iconia Tab A500 teszt. Ha jó, akkor a tetszik gombra is tessék nyomni, köszöntem.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hecktor #4001 üzenetére
Ezzel annyit érsz, mint a P1010-es Wifis verzióval itthonról.
De lehetett venni Amerikában 200 dollárért is 3G-s verziót. -
z0d1AK
nagyúr
Meg kulfoldon sincs megjelenesrol szo, ahogy arrol sem. Elobb a 10.1-est nyomja a google. A 8.9 nem surgeti az LG mejeleneseig, ami amugy is extremen tularazott.
Az Acer es Motorola honeycombos keszuleken ott az USB, de a 10.1-re nem emlekszem. Ha azon van, valoszinu, hogy a 10.1-en is lesz. -
z0d1AK
nagyúr
Jelenleg a Google a kódot tudtommal még csak azokra a gépekre engedélyezte, melyeket gyárilag Honeycombra terveztek. Ennek köszönhető, hogy pl. a Dell Streak 7 és a Point of View Mobii Tegra 10.1 sem kapta még meg az update-et.
Ha minden igaz, immáron van adott hardver igény is, amit be kell tartani a gyártónak ahhoz, hogy használhassa a 3.0-t. Régebben volt szó arról, hogy csak kétmagos processzorral szerelt gépeken fut. Erre jó példa, hogy a referencia processzor az NVIDIA Tegra 2, és nem is kapható még más CPU-val rendelkező gép. Ennek némileg ellent mond, hogy a HTC rebesgetett már Honeycomb update-et a Flyerre...Az viszont véleményem szerint nagyon jó döntés, hogy meghúzták a határokat. Így abszolút megmarad az élmény. Itt az Iconia A500, csak ámulok, bámulok. Ugyan ez egy gyenge hardveren meg valószínűleg szenvedés volna.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
dim dim #3667 üzenetére
Van egy jó hírem!
Mivel nem tudod, hogy milyen, nem is fogod tudni frissíteni. Egyrészt azért, mert egyáltalán nem biztos, hogy van rá frissítés. Másrészt, ha van is, akkor lehet, hogy nem is találod meg, mivel nem tudod beazonosítani a géped. Felrakhatod rá azt a firmware-t, ami ehhez hasonlító gépen van, de nem tartom kizártnak, hogy nem lesz jó és végleg oda a gép... -
z0d1AK
nagyúr
Igazából a hátulja lesz amit legritkábban látsz majd szerintem.
A Transformer így nekem is adja, bár azt csak dokkolóval együtt venném, úgy viszont iszonyatosan drága, annyit tényleg nem ér meg, főleg hogy csak 3G nélkül lesz kapható. Amúgy ha jó az infó, a magyar beszerzés magyar billentyűzet lokalizációval is rendelkezik! -
z0d1AK
nagyúr
A Laptopszalon jóvoltából holnap kapok tesztre egy Acer Iconia A500-at.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
megalover #3630 üzenetére
Szerintem 2.1, de nem tudom pontosan. Alacsonyabb verzióval nem próbáltam még.
Itt érhető el. -
z0d1AK
nagyúr
Az edigital a Galaxy Tabhoz is írja az USB-t, holott a világon nincs rajta... A hivatalos honlapon nem találtam említést a HDMI-ről.
A Prestigio szintúgy nem említ HDMI-t az 5070c-n, ahogy a Navon T810 sem.
Amúgy abszolút jó a 7". Ha nem volna élvezhető, valószínűleg az életben nem találták volna ki a netböngészést a kisebb kijelzőjű telefonokon.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
EU gari a legtöbb helyen azt jelenti, hogy a boltba visszaviszed, és valakivel megjavíttatják külföldön és nem a samsug szervizeli itthon.
A magyar samsung szervizgari azért jó, mert egyrészt sok gyári szerviz van az országban, illetve kérhető ingyen háztól házig garancia.
(#3549) (jan): A VIA procis cuccok a legalja...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
gipsztigris #3499 üzenetére
És ez egy magánember volt, vagy egy üzlet/webshop/gyár?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Luissimo #3495 üzenetére
Mi az előnye? A sebessége.
Ha egy vinyón van egy rendszer particiód és egy adat, az kegyetlenül visszalassíthatja a gépet.
Megvettem 29-ért a 64GB-os SSD-t januárban, és azóta a Windowsom semmit sem lassult.
A munkahelyemen várom, mire egy CSV táblázat megnyílik a vinyón. SSD-n ez úgy működik, hogy rákattintok és már ott van, használom.
64GB rendszernek tökéletes, minden program bőven elfér amit használok. Drága? Igen. De a sebességbeli különbséget hosszú távon megéri. Javíthatatlan? Igen. De a HDD-t sem javítják, hanem cserélik. 3év garim van rá. Ha 3 év múlva megadja magát garin kívül, akkor nevetek egy jót és veszek egy újat. Más havonta többet öl bele a gépébe. Addig meg ha baj van vele, akkor gariban cserélik. De nem úgy néz ki, mint amivel baj van.
Újat kell venni? Tudod, ez nem kínai. Erre van gari és cserélik 3 éven belül. Ezért éri meg többet kiadni érte, mint egy kínai cuccért. SSD-ből mondjuk szerintem pont nincs kínai, de az más tészta.Majd egyszer ha használsz SSD-t, rájössz, hogy miről is van szó. De addig is, ez nem SSD topic...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Luissimo #3489 üzenetére
Igen. Ez is egy hozzáállás, hogy otthon otthon összeeszkábálod ha megadja magát. Én megmaradok annál, hogy azért van a szakszerviz, hogy megcsinálják.
"ugyanazaok a vasak vannak az összes tablet 90 %-ában, csak más.-más márkaneves cimkét ragasztanak rájuk."
Ez úgy hülyeség, ahogy le van írva. Tulajdonképpen az SSD-s gondolattal együtt. Az tartja halott ötletnek az SSD-t, aki még nem próbálta.
-
z0d1AK
nagyúr
Miért használjak 10 éves operációs rendszert? A Win 7-et még nemigen futtattam zátonyra 3x, pedig az első hivatalos béta óta használom. Egy galaxy tab annyira 12 hónapos projekt, mint ahogy mostanában telefonjaim sem húzzák addig, szívesebben cserélek ha úgy adja kedvem.
(#3486) Luissimo: Azért fizetnéd már ki, mert kínába nem 600 forint visszaküldeni, arra meg kíváncsi vagyok, hogy küld-e neked Mao Ce futárt kínából, mert jó fej és ne fizess néhány ezer forintot, hogy egyben kimenjen gariba a készülék.
Ami olyan eszköz, azt inkább megveszem újonnan, mint használtan. Ami használtan is sokáig jó, abból nem feltétlenül kell új. Elsőre a példa az SSD amit az életben nem vennék használtan, míg a másodikra jó példa egy RAM.Igazából használtam huzamosabban GAlaxy Tabot, Archos 70-et, Dell Streaket (5,7), és még megannyi tabletet, gondolom többet teszteltem már, mint amennyit kézben fogtál. Így túl sok újdonságot nem biztos, hogy tudsz mondani.
Billentyűzetes privátodra meg azért nem válaszoltam, mert az életben nem árultam noti billentyűzetet, sőt, még magaménak sem tudhattam olyat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest