- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
maxika2004 #26218 üzenetére
A "gyerkőc" szót még nem láttam így leírva "g"-vel.
-
spiritex
veterán
Szerintetek!
Ha az Ainol Crystalhoz egy USB-s töltőt kaptam, amivel az USB --- mini usb kábellel töltöm jelenleg a tab-ot, akkor ha van olyan kábelem, márpedig van, ami USB --- kerek táp dugasz, és pont passzol a Crystal nyílásába, akkor a mellékelt 5V, 2A-es USB-s töltővel úgy is tölthetem simán, minden gond nélkül? Miben fog eltérni a töltés? Gyorsabb lesz? -
spiritex
veterán
Ti találkoztatok már avval a jelenséggel, hogy az Opera Mini vagy a Firefox böngésző durván "rugózik", tehát megkad és visszapattan amikor gyors mozdulattal, lendítéssel scroll-ozni akartok? Mert nálam ha tekernék egy lapot felfelé egy gyors lendítéssel, tehát a lap alja felé szeretnék menni, akkor állandóan visszapattan és megakadva visszaugrik a teteje irányába. Ha lassan tekerem, akkor nincs ez, illetve a gyári böngésző gyors mozdulatokkal is tökéletesen működik, csak abban meg nem szeretem, hogy ha illetéktelen kezébe kerül a gép, akkor simán belép a gmail fiókomba a gmail.com oldalon, és sajnos nem lehet letiltani ezt az opcióját.
-
spiritex
veterán
Nem tudom ez már általános-e, de végre az Ainol Crystal-on nem egy oldalon van a mikrofon és a hangszóró, és füllhallgató nélkül is lehet skype-olni! Az előző két tabletemmel nem lehetett, mert durván visszhangzott a kettő közelsége miatt.
-
spiritex
veterán
válasz
razorka777 #26026 üzenetére
Figyu, nekem harmadikra sikerült olyat vennem, ami minden tekintetben tökéles teljesítményt nyújt, és ráadásul 27e-ért. Igaz, nem itthonról. Először volt egy Navon-om, nagy hiba volt, mert fagyott, és mivel support = 0 kilőve. Utána vettem egy WayteQ 70w-t, ami kicsit lassabb volt a felbontás miatt, de sokkal szebb volt a kijelzője, de sajnos porosodott a kijelző. Most a harmadik gépem a Crystal, ami Nexus7 teljesítményt és élményt ad kevesebb, de számomra felesleges funkcióval. Végre hátradőlhetek, és elkezdhetem használni és élvezni, és nem a bug-okkal meg rom-okkal bajlódni!
-
spiritex
veterán
Tovább dícsérném a Crystal-t!
Olyan erős a wifi érzékelője, hogy amíg a régi tabom 2-es jelet érzékel az emeleten, és emiatt meg is szakad a net 5 percenként, a Crystal max jelet fog, és soha nem szakad! Az akksija valami brutál szintén. 4 óra nyomogatás, próbálgatás, netezés, játszás után lement 6%-ot 100%-ról. Gyorsan boot-ol, gyorsan kapcsol ki, soha nem fagy. Nem is tudom mivel ad ez a kb. 26e ft-os kütyü élményben kevesebbet a Nexus 7-nél... most a GPS, meg SIM nem játszik, mert arra sokaknak, mint ahogy nekem sincs egyáltalán szükségem. -
spiritex
veterán
Ez a dolog valóban így van?? Ha igen, mi rá a magyarázat? Mert a cikk azt nem ad...
"A gyártók szigorú előírásokat szabnak meg az Li-ion akkumulátorok töltéséhez, ettől eltérni a saját érdekünkben sem tanácsos. Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK A SAJÁT töltőjéval. Akkor sem, ha a használni kívánt töltő látszólag alkalmas lenne erre, azaz például megfelelő feszültséget és áramerősséget ad le és a csatlakozója is illeszkedik a tölteni kívánt eszközhöz."forrás
A lítium-ion akkumulátorok töltése résznél. -
spiritex
veterán
válasz
Attici #25764 üzenetére
Ma megkaptam a Crystal-t! 14-én adta fel a gadgetgreats, elég sokat utazott a singpost-tal, majd a vámon volt 5 napig, aztán amíg lejött vidékre az még 2 nap volt. Ami a lényeg, hogy nagyon nem bántam meg az idegeskedést, a rengeteg várakozást, hogy elveszik, nem veszik, lesz rá vám, vagy nem, mert olyan gyors ez a Crystal a korábbi 1 magos wayteq-emhez képest, hogy teljesen más élmény, és a kijelzője is tényleg csúcs.
A gadgetgreats-et pedig csak ajánlani tudom, mert gyorsan feladták, mindig válaszoltak a kérdéseimre, chat-en ls e-mailben is, és ahogy ígérték, tokot is küldtek a tablet mellé. 15 dolcsit írtak rá a csomagra egyébként...
Kértem tőlük, hogy EU kompatibilis töltőt küldjenek, amit úgy értelmeztek, hogy az usb kábel mellé, küldtek egy hálózati, usb-bemenetes töltőt. Ez nem gond szerintetek? Avval is ugyanolyan jól lehet tölteni, mintha sima töltő lenne? Ha nem, akkor szerintetek ezek a tabletek kompatibilisek egymással töltés szempontjából? Tehát tudom használni a wayteq töltőjét hozzá?
Majd írni fogok még a tabletről, de most megyek és próbálgatom, mert új most az élmény és a JB-vel is most ismerkedek. Ja, érdekelne, hogy az a tablet hiányossága, vagy a JB-é, hogy amikor a Státusz Bárnál megnyomom a kis beállítási ikont, akkor nem adja fel a Fényerő gyors állítási csúszkáját, és az Értesítések ki-bekapcsolási lehetőségét? Mert ez a gomb belép az összes beállítás közé, míg az ICS-es wayteq-nél tudom állítani "kint" is.
-
spiritex
veterán
válasz
dragon1993 #25657 üzenetére
Mi a kód utolsó két betűje? Mert ha SG, akkor singpost-tal adták fel, és a singpost.com-on is tudod követni.
-
spiritex
veterán
válasz
dragon1993 #25657 üzenetére
Jó esetben 2-3 napot.
-
spiritex
veterán
...elnzést, lemaradt a
jel a végéről...
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
[Singpost] itt felül balra van olyan, hogy Track Item, majd a megjelenő dobozba kell bemásolni és a Track Item gombra nyomni.
-
spiritex
veterán
válasz
Attici #25479 üzenetére
Ilyen szempontból volt nagyon korrekt a gadgetgreats, mert írtam nekik a rendelés másnapján, hogy akkor tuti van-e nekik fekete színű tabjuk raktáron. Szinte azonnal válaszoltak, hogy nincs, és őszintén megmondták, hogy ha ragaszkodom a feketéhez, akkor lehet, hogy heteket kell várnom, de fehér színű holnap érkezik, jó-e az is, mert akkor másnap feladják. Írtam nekik, hogy jó lesz a fehér is, mire szintén azonnal válaszoltak, hogy oké, holnap már postázzák is! Így is történt minden.
-
-
spiritex
veterán
válasz
Chaser #25419 üzenetére
A GadgetGreats-től, de velük semmi gond nem volt! A megrendeléstől számítva két napra rá már kaptam tracking számot, Minden kérdésre válaszoltak, chat-en el lehetett őket érni. Itt a gond a singpost volt a maga 13 napjával (ami lehet hogy nem annyira szörnyű, de én alig tudtam kivárni), meg a magyar vámolással, ami meg még plusz 5 nap volt.
-
spiritex
veterán
Köszi mindenkinek! Most már megnyugodtam! Majd beszámolok a kis Crystal-ról, hogy milyen, ha már végre meg tudtam nyomogatni.
-
spiritex
veterán
válasz
hevizms #25407 üzenetére
Igen ott, és okt. 27-e óta. Úgyhogy attól félek, hogy többet ők sem tudnak mondani, mint amit a rendszerük kiír, maximum azt, hogy átadták vámkezelésre, és várjak türelmesen, és nézegessem a Nyomkövetőt.
Szerk: Gyerekek, végre!!! El se hiszem!
Megjött a válasz e-mail a postától!
"Tájékoztatjuk, hogy az elektronikus nyilvántartásunk szerint az RF azonosítószámú nemzetközi ajánlott levél vámkezelése a mai napon ( 2012.10.31.) fejeződött be, melyet a honlapon vélhetően a holnapi napon fog látni, mert 24 óránként történik a frissítés." -
spiritex
veterán
Érdeklődnék a már sokat megélt, vállalkozó szellemű, Kínából rendelő kollégáktól, hogy:
hány nap volt a maximum, amíg a "Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs" státusz nem váltott át valami másra? Kezdem unni így 27-e óta... Azt se tudom kihez forduljak? A postának írtam már egy e-mail-t, de még nem jöt válasz. -
spiritex
veterán
válasz
Socket A #25397 üzenetére
Esetleg 1-2 hónap múlva, vagy talán már most is elkezded lesni az apróhirdetéseket, hátha valaki el akarja adni a Crystal-ját valamiért, pl. azért mert így kereskedik, vagy csak mert kütyümániás, mint itt sokan vagyunk, és csak kézbe akarta fogni, ki akarta próbálni.
-
spiritex
veterán
válasz
Socket A #25394 üzenetére
Csak az a baj, hogy a sima átutlás meg még veszélyesebb, mert nincs refund, nincs dispute, nincs claim, mint a paypal-nál. Hogy kapod vissza a pénzed, ha valami balul sül el?
Másfelől, nem tudom találsz-e valakit aki neked szívességből megrendeli Kínából a tabletet. Mert azért abban is van némi kockázat. Ki fogja azt felvállalni helyetted? Maximum ha odaígéred a 35-27=8e ft-ot itt valakinek, akkor talán talán bevállalja a kockázatot, plusz szerződtök, hogy az esetlegesen felmerülő adót te fogo állni a 35-ön felül. Ha meg elveszik a cucc, akkor a bátor jelentkező vállalja, hogy állja a szarakodást, hogy visszakapja kb. a pénze felét a paypal-tól.
Egy ilyen felhívást itt max. feltehetsz, hátha jelentkezik valaki. -
spiritex
veterán
válasz
Socket A #25392 üzenetére
Ha jól tévedek, ez csak egy felület, ami végigvezet magyarul a rendelési folyamaton és rarakják az ő hasznukat! Ugyanúgy Kínából jön a cucc, mintha te magad intéznéd, csak nem 35e-ért, hanem maximum 27-ért. Ennek utána kell járni, mert szerintem semmivel sem vagy előrébb, ha innen rendeled, mintha az ajánlott kínai oldalakról!
-
spiritex
veterán
válasz
pusihusi #25390 üzenetére
...és nem utolsó sorban készülnek hozzá firmware-ek! Egy magyar srác írja a SoulGEM rom-okat, amik kiválóan működnek! Ezért rendeltem ezt! Még mielőtt megkérdezed, hogy minek nekem Kínából tablet, ha annyira oda vagyok a support-ért...
Emellett a CyanogemMOD10-et is fejlesztik rá, csak ott még vannak pici szépséghibák, de előbb-utóbb javítva lesznek azok is. -
spiritex
veterán
válasz
rokarudi #25384 üzenetére
Így igaz! 9-én rendeltem, 14-én adták fel, 27-én ideért, azóta a vámon van. Borzalom ezt kivárni!
Szerk: most kezdjek el a magya posta miatt aggódni??! Mert azért sok szép lopásos történetet talál az ember a neten, ami a nem értékbiztosított, csak sima ajánlott küldemények ellopásáról szól. Ugyanis ilyen esetben a posta csak a feladási összeg 15x-ét köteles kifizetni...
-
spiritex
veterán
válasz
Chaser #25381 üzenetére
Na ehhez a hercehurcához nem volt kedvem. Sem időm! Mert a gyerek az játszana, nem pereskedne... Szerencsére az edigital volt olyan jófej, hogy visszavásárolta tőlem használt termék áron és tudtam venni egy normális cuccot normális termék- és firmware támogatással! Tehát buktam az egészen olyan 7-8e ft-ot ha jól emlékszem, de inkább az, mint 1 évig szerencsétlenkedni evvel a veszprémi céggel... Soha többet olyan terméket, aminél látom, hogy ők hozzák be az országba!
-
spiritex
veterán
válasz
pusihusi #25375 üzenetére
Igen, volt egy idő amikor én is ajánlottam! Sőt elég sokan vettek az én tanácsomra. Tehát elismerem, hogy tényleg jó tab az áráért. DE!!! Csak addig jó, amíg nincs vele gond! Márpedig a mai szélsebes tömegtermelés, és az alacsony árak megtartása érdekében történő költséges minőségellenőrzés kimaradása miatt nagyon sok olyan készülék kerül forgalomba, aminek nincs nagy baja, csak éppen elég ahhoz, hogy mondjuk a kicsivel nagyobb melegedése miatt folyton fagyjon. Ilyet fogtam én is ki, és sajnos a kollégám is, akinek ajánlottam. Mivel szó nincs firmware frissítésekről, custom rom-okról, ne adj isten gyári firmware supportról, ezért mit tudsz tenni? Visszaküldöd a "szervizbe", ami a Hungarflotta kft. Csak az a baj, hogy ők még azt sem tudják mi az a firmware, nemhogy javítani tudnának egy készüléket! Kicserélni?!!! Áááá, sokkal egyszerűbb visszaküldeni a feladónak, hogy teszteltük 500 órát, és nálunk nem jelentkezett egyszer sem a fagyás! Amikor a szerencsétlen vásárló visszakapja a bolttól ahol vette, hogy a "szerviz" nem ismeri el a hibát, és felháborodásában bekapcsolja ott a boltban, és 2 perc után be tudja mutatni, hogy lefagy, akkor mit csináljon? Magyarázza el a gyerekének, hogy "Sajnos kisfiam csak úgy tudsz az Angry Birds-szel játszani, ha 5 percenként megfagy a kép frissen Factory resetelt gép esetén is. Ilyenkor szólj nekem, és cirka 3 perc múlva kezdheted előlröl!" ???Szerintem a p***ába kívánja az egész szart, hogy miért olyat választott, ahol ilyen magasról szarnak a vásárlóra, és helyette vesz magának egy normális support-tal rendelkezőt! Ez az én véleményem és persze mindenki olyat vesz amilyet akar, és olyan szempontok alapján, amilyen neki jól esik.
-
spiritex
veterán
válasz
hevizms #25320 üzenetére
Szia,
látom benne vagy a kínai rendelésekben, van már tapasztalatod.
Kérdeznék akkor, hogy a Vámkezelésre átadva nevű státusz után hány nap telik el mire átváltozik a státusz Bejövő küldemény vámkezelve-re? Nekem 27-a óta nem változik...(#25322) Socket A
Tudmásom szerint nem. Csak így, távolról. -
spiritex
veterán
válasz
Csygusz #25317 üzenetére
"Én ezt semmiképp nem akartam megkockáztatni, így inkább fizettem, csak kevesebbet, mint a valódi összeg."
Arra gondolsz, hogy a 80$-t könnyebben beveszik, mint az 50$-t, és nem bontják ki a csomagot és nem néznek utána a valódi árának?
Mert azt már a rendeléskor tudtad, hogy 80$-t fognak ráírni? -
spiritex
veterán
Azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, hogy Kínából rendeltem.. Ugyanis így 20 nap után már álmodtam én is vele (valaki más is írt már itt hasonlót). Azt álmodtam ma éjjel, hogy végre megjött a csomag és a postán ki voltak rakva egy asztalra a küldemények, és mindenki elvehette azt, amelyik az övé. Meg is találtam az én kis dobozomat, de miután aláírtam, hogy átvettem, kinyitottam a csomagot, és csak 1 kg rizst találtam benne... El tudjátok képzelni mit éreztem! Aztán folytatódott az álom, az idő visszapörgött valahogyan, tehát nekifutottam még egyszer tudattalanul nagy elkeseredésemben, hátha most több szerencsém lesz. Sajnos ezúttal a dobozben egy Dune lejátszó üres dobozát találtam, meg pár használhatatlan alkatrészt. Ha jó emlékszem, volt még egy harmadik kör is, de arra már nem, hogy akkor mi volt benne... Talán a várva várt Ainol NOVO7 Crystal-om!
-
spiritex
veterán
Csak azok kedvéért, akik hasonló cipőben járnak, vagy fognak járni leírom, hogy a singpost 14-én írta ki, hogy elküldve a csomag, és ma, 28-án reggel jelent meg a frissítés, hogy tegnap 27-én, 13 nap után, megérkezett a csomag Mo-ra.
Érdekes módon a posta.hu nem reagál gyorsabban, ahogy itt mondták páran, hanem ellenkezőleg le van maradva, nála még mindig csak a 14-i elküldés szerepel... -
spiritex
veterán
Ma van a 13. napja, hogy a singpost-nál nem változik a csomag státusza, ezért írtam nekik egy levelet, hogy mi történik, ha ellopja egy postai dolgozó. Meg is jött a válasz, amiben megnyugtatnak, hogy ha "Elveszett"-nek nyilvánítanak egy csomagot, akkor kártérítik a feladót.
Íme:
"Dear Mr. xy
Thank you for your email on 27 October 2012 regarding the status of your Registered Article RF. Please be advised that the estimated delivery timing for your registered article to reach Hungary will be 8-14 working days, excluding weekends, public holidays, subject to Customs Clearance, festive peak season and weather conditions.As such, your registered article might still be in transit and has not reached Hungary yet. The status of the registered article will be then updated by the receiving country upon receipt of the actual registered article.
Thief is a crime of rare occurrence. However, once the item has confirmed lost, a compensation will be given to the sender.Should you have any further enquiries, please do not hesitate to call us at 1605 or reply to this email. I will be pleased to assist you.Regards,
xy
Customer Care Officer
Customer Care & Excellence
Singapore Post Limited" -
spiritex
veterán
Nem tudja valaki lehet-e írni a Singpost-nak, hogy ez és ez a számú csomagom éppen hol van? Hogy miért írja 11. napja ugyanazt a csomag Status-a mellett?
-
spiritex
veterán
válasz
vertigojames #24980 üzenetére
Lehet olyan szállítást kérni, amelyiknél nem hozza a futár munkaidőben a munkahelyedre, hanem be kell menni a cuccért a postára? Mert nem szeretném a munkahelyemen átvenni...
-
spiritex
veterán
Kérdezd meg a forgalmazót. Ők biztosan segítenek!
Híresek a "jó" supportjukról!
-
spiritex
veterán
Attici és rokarudi, nálatok is még mindig semmi?
-
spiritex
veterán
Mennyi idő a normális ami eltelik a Despatched to overseas (Country code: HU) állapot és az Arrived at overseas (Country code: HU) állapot között? Nekem 14-én írta az elsőt, azóta nem változik..
-
spiritex
veterán
válasz
Sennalacy #24563 üzenetére
Valaki ajánlotta itt nemrég a Maxthon Browser-t, köszönet érte, nagyon tetszik, minden cool, gyors, van benne gyorsan a lap aljára/tetejére funkció, és sok beállítási és kényelmi lehetőség is (éjszakai mód pl.), de egy dolgot nem bír: ha keresni szeretnék egy oldalon belül egy szóra. Nagy nehezen megtaláltam, hogy hosszú tartásra jön elő az a menü, ahol keresni lehet, de amikor elkezdek gépelni, azonnal kifagy.
-
spiritex
veterán
válasz
Attici #24557 üzenetére
Nálam a Tracking number megérkezése után 2-3 nap volt mire a Singpost-on megjelent, majd még 2 nap mire a posta.hu-n is, de azóta, pontosan 4. napja nem változik a Célországba elküldve státusz. Remélem lassan megjön az országba..
A DHL-t nem tudom, ez volt az első rendelésem, és az ingyenes kiszállítást választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Quadro FX 570 eladó
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest