- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
Amúgy a vodafone táblái függetlenek?
-
-
nightmare13
őstag
válasz
AXisBOLD #11305 üzenetére
Alsóbb árkategóriás termékekből csak garanciával, minőségiekből lehet talán anélkül is használtan. A concorde tabok ugye magyarok, idézőjelesen, mert kínai tabletek magyar forgalmazóval. A 7015 is elfogadható darab, meg ez is, azt kell megnézni, kékfog, vagy hasonló kell-e neked.
Használatról én nem tudok mit mondani, egyelőre még nekem sincs mit nyomogatni
-
nightmare13
őstag
Én bizakodok a második félévre vonatkozólag
199 dolláros Tegra 3 tábla
-
nightmare13
őstag
válasz
Alliterato #11247 üzenetére
Kindle Fire nálunk trükkösen működik csak, már ami programok telepítését jelenti. Van egy blog, ott utána tudsz olvasni.
-
nightmare13
őstag
-
nightmare13
őstag
Az a baj, hogy ami natív 3g képes készülék, azt ennyiért nem kapsz, Huawei s7 slimből lehet kifogni párat 40 környékén, de az ugye csak 7 colos képernyő... Választania kell sajnos az embernek, vagy egy elfogadható tablet 30-40 k körül, de nuku 3g, vagy kb 70-80k, és akkor már van 3g is...
Persze Dongle-lel megoldható a net, csak az meg kicsit macerás...
-
-
nightmare13
őstag
-
nightmare13
őstag
válasz
GLevi91 #11100 üzenetére
Hordozhatónak mindkettő simán hordozható, csak ugye az egyik még belefér egy kabátzsebbe, vagy nagyobb farmerzsebbe, míg a másiknak már hordtok kell
Netezési élmény, valamint a jegyzetelés is talán könnyebb egy 10 colos konstrukción, de ha sokat szeretnéd előkapni utcán is, akkor a kisebb a megfelelő valószínűleg.
-
nightmare13
őstag
válasz
Sanzaa #11095 üzenetére
Igen, ismerem a készüléket én is
Csak egyelőre nekem nem aktuális, ezért van időm
Szeptemberben tudok az előfizum mellé új telefont venni (valami gagyifont, ami a legolcsóbb kb
) meg eladom a mostani x10 mini prom, meg addig tán gyűlik mellé ösztöndíjból is, aztán akkor már talán lesz miből válogatni a 40-65 ezres kategóriában is, bár ha az asus táblája tényleg jó lesz, lehet, többet is rádobok
-
nightmare13
őstag
válasz
canniball #11092 üzenetére
Igen, ismerem a készüléket
Megvenni jóárasítva nem tudom, mert majdhogynem drágább azzal a netcsomaggal, mintha külföldről rendelném
Szeptemberig talán kijön a Google táblája a rettegett 200 dolláros áron, meg az Asus 250 dolláros gépe is, lehet inkább azokra költöm el
Decemberig van még időm
-
nightmare13
őstag
válasz
krisztian922 #11085 üzenetére
Az okés, hogy iskolában van, de buszozás közben, vagy a város bizonyos pontjain meg nincs... T-nél tudnék 2000 Ft/hó/2GB (nincs túlforgalmazás, csak sávszél csökkentés) mobilnetet, és az nekem tököletes lenne
-
nightmare13
őstag
válasz
Thunderzolee #11033 üzenetére
Aminek gépnek másodszorra írtad a paramétereit, azok egész jók, a Cortex A9 CPU már nagyon is kedvező
Concorde 7015-t kaphatsz itthon 36 környékén, hazai supporttal. Aztán még vannak az Ainol tabletek, abból itt hardverapron is találhatsz, abból én a Paladint hanyagolnám a MIPS processzor szűkebb támogatottsága miatt.
-
nightmare13
őstag
válasz
Thunderzolee #11029 üzenetére
VIA CPU-s cuccokat hanyagolnám, inkább néznék valami A10 (Allwinner) procis cuccot, ha már alsóbb kategóriában keresgélsz
-
nightmare13
őstag
válasz
Piotrus #10780 üzenetére
Szerintem az oldalak megnyitása ugyanazt az adatforgalmat nyomják, legfeljebb ha eddig használtad a képtömörítési funkciót és ezután nem fogod, akkor lehet eltérés.
Ha esetleg van Arany vagy Platina kártyás ismerősöd, a T-nél van 2 gigás csomag 2k -ért, az szerintem egész vállalható árban van, főleg hogy korlátozott sávszéllel, de 2 giga után is nyomhatod tovább túlforgalmazás nélkül
-
nightmare13
őstag
Ilyen tablettel találkozott már valaki?
Ha nem találok jó áron majd 3g modemes gépet, lehet veszek valami hasonlót...
-
nightmare13
őstag
válasz
Sanzaa #10266 üzenetére
Nekem se sürgetős
Csak ugye én majd a telefon árából kívánom finanszírozni a tábla egy részét
Szeptembertől tudok majd úgy is csak másik telefont venni az előfizetés mellé, bár még ezzel kapcsolatban is le kell tisztáznom 1-2 dolgot
Szóval addig még lehet, hogy jelenik meg még jó tábla nekemAz Ideos Slim most is szimpatikus, csak ugye most még nem aktuális
-
nightmare13
őstag
válasz
DJGABI #10263 üzenetére
okés
igazából azt tervezem majd én, hogy a mostani xperia 10 mini pro-m eladom, amint szeptemberben tudok venni az előfizumhoz egy másik telefont (valami alsókategóriás kis izét, hogy telefonálni lehessen), aztán egy 3g modemes tabletet tartanék magamnál net miatt
Egyetemistaként a lehetőségeim behatároltak, az Ainol, meg hasonló táblák paramétereik alapján faszák, csak pont a 3g modem marad ki mindegyikből... a külső bumszli meg lehet zavaró lenne
-
nightmare13
őstag
Esetleg még valaki tudna ajánlani?
Esetleg helyet is, ahonnan érdemes lenne beszerezni?
(Mellesleg ennek miért nincs még külön topikja, mint a Milyen notebookot vegyek? stb, stb?)
-
nightmare13
őstag
Milyen táblagépet tudtok ajánlani alsóbb árkategóriában, lehetőleg beépített 3g modemmel. Egy kikötés, használható legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest