- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Somacsek #13451 üzenetére
Hmm. Nem tudom, hogy te honnan vetted, milyen állapotban. A nálam lévő készüléket miután én bontottam fel, egy fehér zacsiban volt, kb ugyan olyanban, mint az xTAB-100is. A kijelzőn meg fólia volt gyárilag, bár olyan, amit ezek szerint illendő eltávolítani, van is rajta lehúzó csík. A WayteQ ennyiből jobban oldotta meg a fóliát, azt rajta tudtam hagyni mert nem befolyásolja annyira az érintést, és legalább nem karcolódik.
Az iPadnek is ragadós a felülete elsőre, aztán mire sikeresen körbezsírozod, elmúlik. Az enyém is már normális tapintású, bár hülyét tudtam volna kapni mikor elsőnek kivettem azt is a fóliából.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Somacsek #13447 üzenetére
Most készült a videó a PoV-ről, a legelső hozzászólásom az indokolta, hogy a kijelzője kibontás után rosszul érzékelt, de rosszabbul, mint egy régi kínai rezisztív kijelzős cuccé.
Miután a gyári fóliát letakarítottam, illetve kalibráltam a kijelzőt, fokozatosan jobb lett az érintés, ezt követően már a használhatatlanul szar jelző eltűnt. Kicsit olyan volt nekem, mintha tényleg tanítani kellett volna a kijelzőt érzékelni, mert most már jól érzékel.Ha WayteQ pártinak tűnök, max azért lehet, mert WayteQ-em van, szeretem is, igaz, hogy azért az iPadet nem biztos hogy elcserélném rá. Concorde-dal nem találkoztam még, ennek megfelelően véleményt sem alkottam róla. A PoV így már tetszetősebb. Minőségre közel ua, mint az xTAB-100is, illetve a kijelző felülete kicsit keményebbnek tűnik a PoV-n, bár azon már nincs fólia, míg az xTAB-ról nem vettem még le, mert az azzal is jól érzékel.
Video cooming soon...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
nightmare13 #13407 üzenetére
Helyesbítek, fólia levétel és kalibráció után már-már érzékel a kijelző, de van hogy pillanatokra mintha elfelejtene érzékelni. De így már elérte a "használható" szintet.
Hogy örüljetek, lesz WayteQ vs PoV kijelző videó is.
-
z0d1AK
nagyúr
Itt van előttem a két Point Of View tablet, a ProTAb 2.4 XL és a ProTab 2 IPS.
Mind a kettő olyan szinten szar, hogy senkinek sem ajánlom!
Olyan szinten nincs optimalizálva a rendszer és a kijelző, hogy szó szerint használhatatlan.
Lesz róla videó, de az egészen biztos, hogy elrettent mindenkit majd. -
z0d1AK
nagyúr
Point of View-ra vágyóknak üzenem, ha minden igaz a napokban a következőkről lesz videóm:
Point of View ProTab 2.4 XL 8"
Point of View ProTab 2 IPS 9,7" -
z0d1AK
nagyúr
A Galaxy Tab 10.1 kijelzője oldalról is szép volt, ha nem is egy IPS, de tényleg nagyon jó minőségű.
A garanciát kicsit viccesen olvastam, hiszen a Samsung 2 év garit ad, tavaly augusztustól elérhető hazánkban a készülék, így több, mint 1 év gar van minden hazai forgalmazású tableten. Ami MAGYAR szerviz garancia és nem kínai. Azért véleményem szerint ez sem mindegy. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
nightmare13 #13286 üzenetére
Semmi.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pinnacle #13256 üzenetére
A Point of View is csak egy gyártó a sok közül aki vásárol NVIDIA GPU-t, semmivel sem több, mint egy ASUS, Gigabyte, MSI, EVGA, stb.
Az Ipon nem szervizel PoV-t, sőt, senki sem az országban. Meghibásodás esetén a disztribútor kiküldi a készüléket a gyártónak és ott kerül javításra.(#13255) BeLuke: [link]
-
z0d1AK
nagyúr
Olcsó tabletre vágyóknak üzenem, van videóm a MyAudio MyPad S7-ről is, ma-holnap fent lesz a YouTube-on ez is!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
bigdady #13077 üzenetére
Ár/értékben a legtöbb embernek az xTAB-100is lehet esélyesebb. Személy szerint én általában a beépített 3G-s verziókat választom, iPad 2-ből is ilyet vásároltam. xTAB-100is-ből jelenleg nincs a piacon ilyen modell, azonban ez nem azt jelenti, hogy nálam nyerőbb volna a ZTE. Sőt, maga a Smart Tab 10 annyira nagyon nem jön be nekem. 100 körül akkor inkább egy Acer Iconia Tab A500, igaz az is csak Wifi only annyiért újonnan.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pinnacle #12945 üzenetére
Az akadas oka inkább az, hogy a chrome be tájat használom, ami meg nem tökéletes meg.
Concorde nem várható, lévén nincs nálam belőle.(#12943) fpatrik17 : meg most tettem fel először töltötte. 39%-on, annyit meg nem használtam, hogy mélyebb következtetést vonjak le az akku időről.
Viszont aki xTAB-100is tabletet venne, annak jó hír, hogy mar kapható.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
boxgamer12 #12890 üzenetére
Hivatalosan olyan 1,5-2 hónap múlva jelenik meg hazánkban.
-
z0d1AK
nagyúr
Gyerekek! Most próbáltam ki az xTAB-100is-t! Leesett az állam, de komolyan!
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Integra #12792 üzenetére
A tévé nézés eléggé kérdéses, mit akarna nézni, milyen formában? Első körben ez elég gyenge pontnak tűnik.
Amúgy esetleg xTAB-100is, új, most jelenik meg, látatlanban minőségibbnek tűnik, mint az előző két verzió, de ez ügyben holnap oksabb leszek, mikor a kezemben lesz. -
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #12771 üzenetére
Valóban nem a legújabb processzor, viszont elég jól támogatott a 2918-as, talán az 1 Gbájt RAM-mal elég lehet. Illetve amire a többség felhasználja, arra szintén elég lehet. Lásd, ma felváltva kezeltem az iPadet és az xTAB-70i-t, igazából ugyan úgy elértem minden funkciót és különbség talán abban volt inkább, hogy az alkalmazásváltások (főleg póker, mail és browser) között az iPad némileg gyorsabb volt.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #12622 üzenetére
Itt látható összehasonlítás az xTAB-100s és az iPad 2 kijelzőjével.
Ha lesz xTAB-100IS, akkor azzal is lesz majd -
z0d1AK
nagyúr
Kapacitív az, de nekem nagyon nem jött be. Iszonyat vastag, és ormótlan is igazából.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mittu88 #12026 üzenetére
A függőség szerintem modelltől is függ, bár amennyi készüléket eladhatnak, szerintem nincs SIM lock rajtuk. Bár ezt nem tudom biztosan.
Én vennék szívesen szolgáltatónál telefont és tabletet is, éppen csak nincs olyan életképes opció, amiért aláírnék 1, de inkább 2 évet... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
kelzsoca #12023 üzenetére
Én megvettem az iPadből is a 3G-st, ahogy előzőleg a Galaxy Tab 10.1v-t is kifejezetten a 3G miatt választottam. Igazából én inkább kiadok többet azért, hogy bárhol elérhessem a netet és ne kelljen tetheringgel szarakodni. Nekem megérte a minimális plusz költséget. Igaz, a minimálist úgy kell érteni, hogy jó áron sikerült megvenni a készülékeim.
Ellenben azon nem csodálkozom, hogy nem megy a tablet szekér a szolgáltatóknál, amilyen árat diktálnak, inkább vicc, mint versenyképes.
A Voda a nagy okos boltjában kemény 208.300 forintért osztja a 16 gigás wifis BlackBerry PlayBookot. Ez már csak azért is vicc, mert teljesen mindegy, hogy milyen netcsomaggal veszed, mindenképpen annyi. Azt nem írja, hogy ad-e valamit hogy használhasd is a mobilnetet, vagy csak a kezedbe nyom egy SIM kártyát és kend a hajadra...
Németországban a PlayBook kemény 200 euró a boltokban... -
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
A Veletech 2012-n tegnap kint volt az Alcatel első tabletje is, első fogásra nem is oly rossz, persze a végső sikerhez nem árt tudni az árát sem. A kiállításon 39.900-49.900 közötti árakat mondtak rá.
-
z0d1AK
nagyúr
72852-és szám valakinél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest