-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
DealExtreme kínai bolt[link]. Hogy vám lesz-e azt csak a jó isten tudja... Hong Kong postával, meg általában gift-ként küldik a csomagokat, szóval valószínűleg megúszod.
A gépről: így elsőre egy tök átlagos kis A8-as no name tablet. Nem tűnik rossznak. De ha egy minimálisat hozzá tudsz tenni, akkor már Zenithink C71-et [link] kapsz ami még mindig csájna, de azért minimálisan nevesebb már (hogy ez mit jelent? jönnek hozzá folyamatosan a frissítések, a legutóbbi pl múlt héten: [link]). + újabb proci van benn ahhoz képest, amit kinéztél. Esetleg még Roxaz gépeit nézd meg: [link]
-
DJGABI
addikt
Húha, csak nézek miket reklámoznak TV-ben... Androidos Tablet PC 29.990Ft [link] "Eredeti ár 55 000 Ft" ezért a VIA-s (rezisztív?) gépért még a kedvezményeset is sokallom.
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
Rankesz gépe?[link]
Pont linkelni akartam, szerintem abban a 40-50k körüli kategóriában best buy. Ilyen Huawei S7 meg Wayteq-eknél azért fényévekkel jobb mind hardveres, de inkább szoftveres support szempontjából (szerintem)... Egyedül a kijelző ami miatt én is ódzkodok tőle, bár a topicjában azt írják annyira nem gázos.
-
DJGABI
addikt
Közben utána néztem, valóban, két típus van belőle, sikerült a másikat linkelnem...
Amit még találtam: tényleg van rá 3.2, frissítés formájában [link] DE: mint a videóban is látszik az ikonok nagyobbak mint amekkorának lenniük kéne, lejjebb írják, hogy sok minden működik, de Google account hozzáadásánál, Marketnél Force close-ol... ARM helyett MIPS architektúra [link], hááát...
-
DJGABI
addikt
Az szerintem csak elírás lesz, amit linkeltél szétszedős oldalon is 2.2 van rajt, max 2.3 ami esélyes még: [link] Ettől függetlenül a 150 dodós ár nem rossz egy Cortex A10-es (nem is tudtam hogy van ilyen), kapacitív gépért
Szerk: oké, nem szóltam, majd a hozzáértőbbek megmondják a frankót. Meglepődnék én is ha 100%-os 3.2 lenne egy kínai gépen, pedig nagyon úgy néz ki: [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
remington2 #7335 üzenetére
-
DJGABI
addikt
Jövő héten ugye jön az új, 4.0-s Android. Melyik tableteken várható, hogy (ha nem is gyárilag, de portolva) futtatható lesz az új OS? Azt tudom, hogy Dropad/Concorde 7020/Nook Color-ra van CyanogenMod, még talán ezeknek van a legnagyobb esélyük hogy megkapják az új felületet. Milyen olcsóbb tabletek vannak még CM támogatással?[link] Vagy most már várjam inkább meg az első Ice Cream Sandwich-es táblákat?
-
DJGABI
addikt
Erről az UPAD 7"-ről [link] valami vélemény, tapasztalat? Ahogy nézem specifikáció alapján (Cortex A9, 512MB RAM) a WayteQ xPad-70-hez áll közel, csak ez 16:9-es (ami jobban be is jön), illetve alapból 2.3-mal érkezik. Természetesen a kapacitív változat (piros keretes), ami érdekelne. Egyedül talán az akksija amit észrevettem hogy gyenge: gondolom kevéske az a 2400mAh... Ebben az árban van még valami hasonló tudású gép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged