- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
krisz12356 #43299 üzenetére
Ment egy privát.
-
motoflug
őstag
válasz
krisz12356 #43290 üzenetére
-
motoflug
őstag
A KOOBE X8 Slim QUADRUM-nál jobb a Wayteq xtab 79qci?
-
motoflug
őstag
Üdv!
25-35e Ft között melyik a bestbuy tablet, akár használtan, garanciával?
A méret az ár miatt inkább a 7" körüli.
Korábban olvastam egy tesztet egy Hyundai tabletről, amit az S3-hoz hasonlítottak. Az esetleg kapható itthoni supporttal? -
motoflug
őstag
Üdv Mindenkinek!
Elnézést, ha volt már.Jelenleg melyek a leginkább ajánlott tabok 7-8" méretben? Leszűkítve: Prestigio,és a hasonló márkákban gondolkozva (hazai support), fő cél játék mellett e-book, net stb. Illetve 8"-ban vannak egyáltalán erőgépek, vagy ez újabb a piacon?
Köszönöm!
-
motoflug
őstag
válasz
BomiBoogie #37370 üzenetére
Játékra is megfelel ez a trió?
-
motoflug
őstag
válasz
BomiBoogie #37193 üzenetére
Játék téren nagyon aláz a nexus 7 a Wayteq-hez képest?Máshogy kérdezve:van olyan tablet ilyen árkategóriában,ami jó játékra is?
-
motoflug
őstag
Üdv mindenkinek!
Van olyan tablet a "nem nagy márkák" közül (wayteq,concorde stb.) amely versenybe szállhat a nexus 7/galaxy tab 2-vel,és kapható itthon?
Más: alsó kategóriában,garanciával mi a bestbuy a következő célra?->netezés,szókereső. Szüleimnek szeretnék valamit.Dps dream 7?
-
motoflug
őstag
WayteQ xTAB-50 GPS-ről mik a benyomások?Tudom,hogy ez a tabletek topikja,de szerintem ez a készülék ide sorolható.
-
motoflug
őstag
Elnézést ha volt,de a Navon,WayteQ,ConCorde(esetleg Ghoo) 30-40ezer Ft-os tabletei közül,melyik jön ki nyertesnek?
Ugyancsak elnézést,ha valakit megbántok ezzel,de nekem -mint laikus(!)- nem tűnnek valami nagy márkának.
Persze,én is mint mindenki az ár/érték arányt nézem,és nem gondolkozom Samsungon,vagy iPad-en,noha ezek már bizonyítottak sok téren,de lehet,hogy a fent említett márkák nagy nevek,csak én nem ismerem őket. -
motoflug
őstag
Kedves Tablet-használók!
Az alacsonyabb nívójú tabletek mennyire váltak be nektek?Gondolok itt a ghoo és társaira.Félreértés ne essék,nem az a kategóra vagyok,aki bemegy az teszkóba és megveszi a teknika márkájú tévét, "mer az 5-e ocsóbb",de ezesetben elgondolkoztam ezen
A fő cél: olvasás,net.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest