-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissan4
csendes tag
válasz
pusihusi #20343 üzenetére
Helló Feri!
"MyAudio Tablet Series9 908A! Ma reggel rakták ki a tescokba."
Melyik Tescoban láttad egész pontosan? Pesten? 45k-t talán megér a 908A. Bár ma nyomkodtam a 916DCC-t és elég meggyőző volt. Csak a fényerejével nem voltam megelégedve, legalábbis én még toltam volna rá, de már maxon volt. Van valaki, aki látott már MyAudio 9.7-et meg Concorde 9.7-et (esetleg wayteq-et) is élőben (esetleg egymás mellett), és meg tudja mondani, van-e különbség a max fényerőben? Elvileg mindegyik 9.7 IPS panel, szóval nagyon gagyi nem lehet, de esetleg fényerőben lehet különbség...vagy nem?
Üdv,
kissan4
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj SSD-k!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest