- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
Nekem Venz 10 Pro van, azzal megy a CE.
A Venz 10 kiadásból volt két fajta, a távban ezek nem különböztek egymástól, mint ahogy a Pro kiadástól sem. Tök ugyanaz -ebből a szempontból- mind a három. Reméljük a Pro+ -ra is igaz ez.
Innen le tudod tölteni a file-okat:
https://data.hu/get/11568780/venz10.zipHárom file-t tartalmaz:
venz10
Lircmap.xml
remote.xmlA következő helyre kell bemásolni őket:
/storage/.config/rc_keymaps/venz10
/storage/.kodi/userdata/Lircmap.xml
/storage/.kodi/userdata/keymaps/remote.xmlés ugye kell még szerkeszteni a /storage/.config/rc_maps.cfg file-t (ha nincs, akkor létrehozunk egy ilyen nevűt), annak tartalma pedig esetünkben:
meson-ir * /storage/.config/rc_keymaps/venz10Még fejlesztés alatt nálam is, a venz10 file tartalmaz HP MCE remote kódokat is, de az nem zavarjon:-)
A Venz remote teljes értékű.
Érdemes megnéznek a remote.xml file-t, mi micsoda a Kodi alatt, a gombneveknek és a Kodi funkcióknak is beszélő neve van. Ez utóbbi file el is hagyható, a Keyboard Editort is használhatod helyette. -
Zoltn
senior tag
-
M_AND_Ms
veterán
Ez kikerülhető, ha nem a gyári NFS-t használod, hanem az FFP-ben lévőt (már ha telepítél FFP-t a NAS-ra, ami Zyxel esetén szinte kötelező)
- Nas-on feltelepíteni az ffp-s nfs-utils csomagot (slacker -a nfs-utils)
- A nas-on, ha engedélyezve van a NFS a gyári csomagok között, úgy azt le kell tiltani!
- Futtathatóvá tenni az /ffp/start/nfsd.sh -t
- /usr/local/zy-pkgs/etc/exports fajlba beírni a kívánt nfs megosztásokat. Pl:
/i-data/00a9cff4/tftpboot/_kepek *(ro,sync,no_subtree_check,wdelay,no_root_squash
(Az exports fájl dokumentációja- Elindítani a nfs daemont : /ffp/start/nfsd.sh start
Bővebben itt értekezhetsz a témáról:
NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel -
Zoltn
senior tag
-
Zoltn
senior tag
Sikerült felpattintani a 90.05-ös coreelec-et, működik majdnem minden. HDD-ről kipróbáltam 4k HDR 23.9 megy akadás nélkül.
Nincs távirányító, de azt meg lehet oldani tutira, ha lesz kedvem elpöcsölök vele, billentyűzettel szépen megy.
Ami nagyobb baj, hogy nem látja a Zyxel NAS520-asomat smb-n keresztül. Kiderítettem hogy smbv2 vel működik a nas, ez lehet baj? Amúgy ha bebootolom a droidot, az alól a kodi szépen viszi a filmeket a nasról. Csak ugye ott meg a 23.9fps bukó. -
peterk
senior tag
A legutóbbi 90.5-ös coreelec-re azt mondják, hogy 912-vel is gyakorlatilag feature full, megy 4K, HDR, HD audio, automatikus felbontás váltás, CEC, minden. Az addonokkal lehetnek esetleg kínok, ha valami spec addont használsz. Én is ugyanezért vettem egyébként: bluray és 4K, HDR lejátszásra, illetve netrádiózásra, hogy ne kelljen hozzá a TV.
Én addont nem is teszek fel rá. Csak kedvenc skinem (Xonfluence) és a bluray, mkv, 4K HDR lejátszáshoz szükségeseket. Plusz pár zenei/rádiós addon. A többire tartalomra meg jó a TV be telepített Kodi is (androidos a TV-m is). Az ugyan nem kadencia helyes, nincs DTS HD passthrough meg ilyesmi, de netes streameknél ez úgyse számít.
-
dugesz77
őstag
"Olvastam, hogy van alfa állapotú LE,"
biztos, hogy utánaolvastál a dolgoknak?
Kezdetnek az itteni összefoglalót ajánlanám igen jófajta részletes leírás.
A friss dolgokkal, hogy képbe kerülj legalább 3-4 százat innen vissza.Amúgy jó fele indultál, kitartás, mert megéri+szinte biztosan elégedett leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EAFC 25
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged