- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
csgy66 #81053 üzenetére
Igen. Töröld a megosztásokat persze adatok nélkül Aztán add hozzá meg egyszer ugyan úgy a mint eddig csak a kiválasztott sorozatok vagy filmek után ne szkeneltesd.
De még a kiválasztás sem kell csak a "nincs" és OK majd amikor megjelent a megosztások közt jobb egérgomb és hozzá adod a kedvencekhez az összes mappát amit csatlakoztattál. Én a fő oldalon kikapcsoltam a Filmek-sorozato-stb és csak amit onnan el érni akarok maradt benne. És a kedvencekre klikkelve ott vannak a megosztott mappák és bennük a videók mappa struktúrában.
Ha meghagyod pl a Filmek elérést akkor arra klikkelve is elérhetőek a megosztott mappák. ha kinyitsz egyet és vissza lépsz jobb egér gombbal legközelebb a Filmekre klikkelve az utoljára megnyitott mappa töltődik be. DE a KEDVENCEK megoldás nekem szimpatikusabb.
Kezdő oldalnak nem tudtam beállítani a KEDVEVCEK-et de ez már nem lehet annyira gond. Talán itten kapsz megoldást rá egy SSH-ban való paranccsal, hogy lehessen választani a lehetőségek közül.
Na ennyi, szerintem egy videó előbb elkészült volna.
Remélem jó megoldás lesz. -
kinghaxor
aktív tag
válasz
csgy66 #73883 üzenetére
Én Aliról vettem olyan átalakítót ami 4.0mm x 1.7mm csatlakozót csinál az usb type c-ből. Ehhez vettem egy ugreen type c kábelt meg egy ugreen 5v 2.1a telefon töltőt. Azóta minden gondom megoldódott. Nincs fagyás, hálózat eldobás, minden usb-n rá dugható cuccom rendesen megy. Beton stabil.
-
cof
veterán
válasz
csgy66 #55846 üzenetére
Én a Thoradia add-on repository-t szoktam telepíteni, és ebből tallózom a Transmission-t.
Utána böngészőből így érd el: http://BOXIPCIME:9091
De ha ajánlhatom inkább Transmission Remote GUI-t használj, több benne a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged