- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
kchryss #101031 üzenetére
Igen, ezt sokat nézegettük anno itt a topikban mikor megjelent mert jó szellős. Bár akkor is elkérték már az árát. Talán vettek is páran belőle itt. Amúgy Alibaba-n ha meg is vennéd akkor az ÁFA nincs benne az árban, azt itthon kellene megfizetned még pluszban, meg a vámeljárási költséget is. Onnan nem megérős semmi.
Egyébként nem nagy szám ez az antenna mert 1000 Ft-ból össze lehet legózni Ali-n. Csak sajnos ebbe forrasztva van, nem csatlakozós. Amit érdemes lehet venni az valóban 2 antennás USB 3.0 WiFi adapter, csak már jó rég néztem ilyesmiket, olyan kell ami Linux alatt is működik. Anno 3000 Ft-ért már lehetett kapni.
-
cof
veterán
válasz
kchryss #101021 üzenetére
Itt látod a Gbit LAN chipet az USB 3.0 csatlakozó mögött: [link]
Itt úgy csinálták, hogy külön tervezték a 100 meg 1000M nyákot is, szóval még a helye sincs rajta. Van olyan box ahol csak egyféle nyákot használtak.
Ha WiFi-n használod akkor tényleg mindegy milyen a LAN. Bár nem hinném, hogy olyan acélos a belső kis antenna nagyobb távolságokra.
Hőmérséklet kiolvasására írtak itt a napokban módszert Android alatt ha kicsit visszaolvasol. CE alatt meg ott van ugye a vfd.conf a kijelzőre.
Meg tudod nézni Androidon Aida64 alatt az adatokat. Tuti teszt ha indítasz egy CE-t, én mondjuk már néztem rajta. Tényleg S905X3, 4GB RAM. Képekből kiindulva nálam is ugyanaz a szitázás van az alaplapon mint nálad. Én csak tartalékba vettem és pont az 1000M LAN miatt, így nem tartom meg. Kértem visszatérítést, de még nem reagált az eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest