- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mexel
veterán
válasz
Rover623 #60967 üzenetére
Így van, csak a régebbi droidok nem álltak így meg mint a szög egy telepítéstől és visszaállítástól
Benne volt a pakliban a dolog, nem az első ilyen box, sok áll a szekrényben ami meghalt a kísérletezések közben. Ez ezzel jár. Ha nem merek nekiállni nem is lesz semmi belőle.De azért szívat a 9-es mert a régieket már jól szét tudtam szedni és összerakni, módosítani, ezeknél meg mindnél gondom van
-
blakey
titán
válasz
Rover623 #59458 üzenetére
Megkértél, hogy próbáljam ki az anyagot, megnéztem semmi baja, írtam mi a megoldás. Nálam semmilyen anomália nem lép fel. De használd szoftveres gyorítással, engem aztán nem zavar.
De bennem van a hiba!? - gondolom igen, mert nálam 4 eszközön is jó, a negyedik nem a témához tartozó eszköz.#59460) CoF
Oké, akkor itt abbahagytam, küzdjetek a sz@rjaitokkal és a user error sem fog érdekelni.
Sz@r lehet azoknál akinél nem megy. -
blakey
titán
válasz
Rover623 #59452 üzenetére
Leírtam, hogy mit csinálj, ha más eszközön sem tudod normálisan lejátszani akkor bizony user error, vajsimán megy és igen GT-Kingen, VIM3 Pro-n és Minix Neo U9-H-n néztem meg CE-vel.
(#59454) DroiDMester
Nem szar, bevett szokás volt 10 évvel ezelőtt, az anyag amit küldött kb. abból az időből van, semmi baja Kodi alatt. -
blakey
titán
válasz
Rover623 #59448 üzenetére
Megnézted az AVI-t, amit kültdtem? - igen és semmi baja, hibátlan hardveres gyorsítással.
Sztem neki is akkor lesz csak "fluid", ha kikapcsolja a hardveres gyorsítást!- pont, hogy nem, alapból HD alatt nincs bekapcsolva, ezt Mindigre állítva hibátlanul megy a packed bitstream is, mert amit küldtél az az és szükséges az Mpeg4 videók gyorsítását Mindigre állítani.
driver vagy SOC probléma! - egyik sem, user error, beállítási probléma#59449) DroiDMester
Semmi baja az anyagnak, egyszerű packed bitstream és ehhez kell az Mpeg4 hardveres gyorsítás HD felbontásnál kisebb felbontás esetén is. S905X-ken is hibátlanul ment, az említett anyag is, semmilyen SoC hiba nincs. -
-
cof
veterán
válasz
Rover623 #59348 üzenetére
Még az XBMC is játszotta az avi-t simán, akkor valami kókler volt a releaser és nem tartotta be a standard scene rip szabályokat. De amíg nem nézed meg lokális lejátszással addig lehet hálózat is a probléma, talán avi-n nincs előtöltés... és a többi ezer ok, hogy miért nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged