- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krsanko
tag
válasz
gabka86 #28613 üzenetére
Igen,ahogy Pelican is írta ezen digitális a DVI,viszont a felbontás tényleg probléma lehet.
Még arra hívnám fel a figyelmedet,hogy ha analóg AV kimeneten akarod használni,akkor előtte húzd ki a HDMI-t,mert egyszerre nem működik a kettő,a HDMI az elsődleges prioritású,legalábbis az MXQ Pro-n így van.
AV kimenet használatánál viszont szerintem nem tudod állítani a HDMI felbontást,tehát marad a Pelican által javasolt módszer. -
Pelican
őstag
válasz
gabka86 #28613 üzenetére
Ez digitális dvi szóval működnie kell a hdmi adapternek, a kérdés, hogy tud-e valamit kezdeni a HD vagy Full HD jellel, mert a box biztos nem tud 1440x900-as felbontást adni neki.
Egy hdmi-s monitoron/tévén előbb átállítanám 720p-re és utána dugnám a monitorra az átalakítóval.. -
Beni2360
félisten
válasz
gabka86 #28191 üzenetére
Ez az AV kimenet felejtős, Az eladó sem tud rá igazából válaszolni, vagy hadobálni fog.
Inkább egy HDMI átalakítót a monitor bemenethez keressél.
Ebből így karira nagyon nehezen jön össze.És azt sem tudjuk, hogy mit szeretnél lejátszani és mivel?Droidon vagy LE-n? már nem keresem vissza biztos írtad.
Megtaláltam: Hálózati meghajtóról játszanánk le 720p és 1080p filmeket. na itt akkor csak a LE ajánlott és elég ai 1 Gb változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest