- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dro0py
tag
válasz
gergoke #15875 üzenetére
Szia!
Én is Beelink GT1-re cseréltem a régi WD TV-met. Csak ajánlani tudom.
Szuper a médialejátszó, hibátlanul működik, nagyon gyors, külön vettem hozzá egy gamepadot is, a 3D-s játékok (pl. Asphalt, GT Racing) tökéletesen, akadásmentesen futnak. NAS-tól játszok mindent (filmek és képek), wifin viszi a HD-s (720p, 1080p) filmeket is.
Kodi 17-et tettem rá nemrég, azóta még jobb lett (pl. könnyebb kezelni a felirat és hangsáv váltást és számomra átláthatóbb a felület).
Egyetlen hibát tudok említeni: ha egy könyvtárban több ezer fénykép van, akkor azt a KODI NAS-ról sokáig indexeli és amíg indexel addig lassan is tölti be a képeket, illetve volt hogy ki is lépett közben. De ez csak akkor, ha bőven ezer fölötti fénykép van egy könyvtárban.
-
junkpod
veterán
válasz
gergoke #15883 üzenetére
Persze, hogy bármit kérdezhetsz, csak ha választ kapsz érdemes is megfogadni.
Amúgy az eredeti kérdésed ez volt: "Otthoni médialejátszónak keresnék a már kissé koros WDTV helyett ilyen Amlogic chipes dobozt. Szerintetek nagy mellényúlás egy S912-es procis Beelink GT1 Ultimate (3/32 GB) modellt megvenni erre a célra?"Amire próbáltak többen is rávezetni: igen mellényúlás lenne. Out-of-The-Box módon nem haználható KODIval.
Sőt később azt is írtad, hogy csak KODI és csak 1080p filmek NASról lejátszását szeretnéd.
Nos erre a legjobb "majdnem" out-of-the-box" megoldás olcsón egy alap S905 / S905x doboz +LE-KODI, azokból amik már itt is népszerűek és bizonyítottan jól működnek.
Ha "teljesen" out-of-the-box megoldást szeretnél akkor Minix Neo U1 droiddal. -
kenand
veterán
válasz
gergoke #15879 üzenetére
Akkor egy 905/905x box +SD kártyáról LE. Amire vágysz az tudja. (Van WD liveom és vagy 3-4 Andrid boxom így a "tapasztalat" beszél belőlem)
Sokkal jobb, mint Android alatt bármi. Youtube is megy csak egyedi kulcsot kell generálni de itt a topikban már leírtuk.LE telepítés kb 5 perc, majdnem annyi, hogy kiveszed a dobozból....és semmit sem tud tönkretenni.
Ha veszel egy Tronsmart S95-öt Az androiddal is használható Vidon.me (jár hozzá előretelepítve,regisztrálva) jól megy rajta gyárilag is és ha mégis belevágsz a dual boot LE-be segítek.... 5 perc az egész
Le alatt sokkal gyorsabb a menü, az egész gördülékenyebb, reszponzívabb -
junkpod
veterán
válasz
gergoke #15878 üzenetére
Kérlek olvasd el az összefoglalót. Ha csak KODIval haználnád akkor nincs értelme olyan parttalan elvekhez ragaszkodni, hogy "nem akarok más sw-t tenni rá"...
Amúgy meg nem rontja el a droidos fw-et, nem is települ a helyére, simán SD-kártyáról fut a LE+KODI. Csak az androidos nagy eséllyel használhatatlan lesz médiaplayernek. -
blakey
titán
válasz
gergoke #15878 üzenetére
A LibreELEC egy célszoftver, csak Kodi fut rajta és a legújabb LE már szinte tökéletes, minden anyag hibátlanul megy, stb. LE telepítése 5 perc egy SD-kártyára, utána behelyezed a lejátszóba és kész.
A Neo U1 annak jó aki androidot szeretne a médialejátszás mellett, mert ott androidon is egész jó a lejátszás.(#15879) gergoke
Viszont a sok hiba amit a droidos Kodi tud az zavarni fog, kevés egy jó CPU, a rendszernek is jónak kell lennie és általában az olcsóbb boxokon a rendszer sem túl jó, arról nem beszélve, hogy elég sok kamu RAM-os box van a piacon, pl. az android szépen jelzi, hogy 2GB RAM van benne aztán LE telepítése után derül ki, hogy kamu az egész és csupán 1GB RAM van benne. -
kenand
veterán
válasz
gergoke #15875 üzenetére
Specifikációjában erős, nem kétséges. (912-es proci, 3GB RAM stb)
Miben szeretnél hogy többet nyújtson, mint a WDTV?
Kell más funkció, mint videó lejátszás? Kell Android?(#15876)
WD TV máig jó kis lejátszó ha nem kell más csak 1080p-s video lejátszás, azt szépen teszi most is hiába 4-5 éves (nekem is van)Azzal egyetértek én is veled, ha nem kell Androidos funkció (játék, stb), felesleges a s912 CPU, sőt sajna LE sincs rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged