- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
imangasta #102189 üzenetére
Ahogy írták, a Handbrake. Azzal érdemes már H.265-be (HEVC-be) konvertálni. A bitráta beállítás viszont jó kérdés, hogy a TV-ken is menjen. Ez a TV típusától is függ, hogy még mit bír el. Alapból azt mondanám, hogy a bitráta maradjon azonos, de ha tutira akarsz menni, akkor a kb. a fele, vagy akár a harmada is bőven elég lesz.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
imangasta #102170 üzenetére
Talán itt leginkább nem is a "konténer" (avi, mov) a kérdés, hanem a valós videó kódolási formátum. A Media Info szerint Látok itt "ProRes"-t, meg "dvsd"-st is, amik nem túl elterjedt formátumok (én legalábbis egyikről sem hallottam eddig).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest