Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
SVLaller #24049 üzenetére
Ha a négy irányú kurzor gombok, OK, vissza gombok rajta vannak, azzal már megy minden gyakorlatilag. Nem a távirányítót kell/lehet tanítani, hanem a KODI-ban tudsz az egyes távirányító gombokhoz (amik átmennek a HDMI-CEC-en, mert azért nem az összes) funkciókat rendelni. Akár a számokhoz is, de a színes gombok is mennek alapból (nálam a TV/Videos/Music /Pictures között vált) és persze ez is módosítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest