- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsilver
aktív tag
válasz
gabywap #1122 üzenetére
ez nem jó hozzá, ez ujabb?
http://amlinux.ru/image/905/6.95.3/
For SD card installation:
extract sdcard.img file somewhere in your pc.then write img to your sd card with Win32DiskImager.
For sdcard booting: power off your box, insert the card in the box, press the button through the hole, which is at the bottom of your box,don't release the button and turn on the power, after being loaded into recovey mode - release the button and turn off the power. After this operation, your box will boot from sdcard. -
Danecay
addikt
válasz
gabywap #1112 üzenetére
Köszönöm, ezzel próbálkoztam elsőként én is, de konkrétban nem csinált semmit, míg legalább a Recovery Reboot újraindította a masinát, igaz normál állapotba is tért vissza, nem pedig recovery módba. Nem mellesleg neked engedi feltelepíteni Googe Playrőll? Mert nekem szokás szerint erre is azt írja, hogy nem kompatibilis. Ja mellesleg elvileg már root-oltam a rendszeret.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
gabywap #1069 üzenetére
Csicsóka elég jól leírta a dual boot menetét. A gyari android fw-bol .img kiterjesztesut keress, azt amlogic burning tool-al tudod visszairni, ha nagyon felrement vmi. A recovery modba altalaban a gyufaszalas/fogpiszkalos modszerrel tudsz belepni, ha van reset gomb a dobozodon.
-
DoItYourself
Topikgazda
Ha nincs rá openelec vagy libreelec akkor csinálni kell egyet!
Az én tudásom sajnos ott végződik, hogy linkeket rakok ide fel, ennyiben tudok segíteni. Ha jól értem, a dtb file kell az eredeti android fw-ből, és csereberélni kell a wifi/bt drivereket és a távirányítóhoz tartozó fájlt. Nagy vonalakban.
Mini M8S linkek: amlinuxmedia.com 4pda.ru freaktab.com
Github linkek: codesnake surkovalex wrxtasy -
envagyok
veterán
Nem rendeltem, várom hogy olcsóbb legyen, esetleg megjelenjen dual sat-os,és az openelec visszajelzéseket.
Minimx-en van már, azon még nem látom tökéletesnek az openelecet. A képfrissítés váltás már megy, de a 23.97-es filmek röcögnek 40mp-enként, az odroid fórumon kérdeztem erről wrxtasy-t, szerinte alex vmit nem jól csinált.
A dual sat Jó lenne,mert akkor lehet több műsort nézni egyszerre. Meg hát az a fránya dts-hd mehetne már. -
DoItYourself
Topikgazda
Sok infó és link van itt a K1 Plus-ról, visszakeresheted. Tuneres verzió sztem nincs senkinek.
Ahogy envagyok megjegyezte a 802 topikban, tuneres dobozból Wetek Play vagy PlayS2 ajánlott (ha majd kapni lehet).
Ha bírod a kihívásokat, akkor K1 Plus S2 T2, és hajrá amlinux fórum. -
gabywap
tag
Most olvasgatom, hogy az ACEMAX az eredet (vannak klónok is) és csak aliexpressen található illetve mi a különbség a 2 között árban is van 41,64 ill, 67,99 usd.
http://www.aliexpress.com/store/product/ACEMAX-KI-Plus-K1-Plus-S2-T2-Amlogic-Quad-Core-CCCAM-Biss-Hybrid-Set-Top-Box/521728_32628874015.html
http://www.aliexpress.com/store/product/4-2-2-Dual-Core-Android-TV-Box-XBMC-Midnight-MX-1G-RAM-8G-ROM-Dual/321932_806724175.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged