Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
A coreelec az elérhető, azon nincs sok minden megosztani való azt letöltöd és telepíted, az android pedig elég egyedi mert a box teljesen más mint az x99max, így nem tudom más boxora milyen lenne. Ezt adott darabon lehetne csak tesztelni. Kérdés amit kapsz mennyi ram lesz benne, milyen wifi, lan, BT stb, ahhoz kell droidot gyártani. Ami nálam járt azokhoz úgy kellett összelegózni a gyári lementett droidból és máhol elérhető darabokból összerakni hogy minden működjön. Arra vigyázzatok ha a típus alapján tesztek fel rá pl slimboxot vagy más fw-tjópár fw-vel tégláztam, mert ne mfelelt meg, de felírta. Tehát csak akkor mókoljátok ha vissza is tudjátok állítani. Ha nemakkor az androidot ne piszkáljátok rajta. ( ez a hátránya a nem origi boxoknak - többek között)
Mondjuk így elkészülve jó lett a box és gyors is, csak éppen nem ugyanaz amit eladtak.
Ezért nem szabad pl geekbuyingról és ebay-ről x96max-ot sem venni mert azokból is igen sok a kamu darab és csak szívás lesz a vége pár ezer spórolás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Automata kávégépek
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC - RTX 3080, Ryzen 7 5700X, 32gb RAM
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself