- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
robesz107
csendes tag
válasz
interstate76 #6943 üzenetére
Nekem van, ahogy a másik topikban is olvasható (461. hozzászólás) LAN-on be van kötve, néha böngészgetek vele, meg filmet nézek. 720p -st általában. Zenéket viszi (kinek mi a fontos ugye), gyári böngésző kifejezetten gördülékeny. Flash játékokat meg hasonlókat nem használok. Nekem stabilan működik az egész. Optikain kapja az erősítő a jelet. 5.1 átmegy. A true hd meg hasonlókról fogalmam sincs, erősítőm se kezelné. Facebook, játékok, fájlszerverek meg ilyenekről szintén nincs tapasztalat. Távirányítójának az érzékenysége meglepően jó, nem kell célozgatni a készülékre. 1080p-s youtube is van frissítés óta. Nekem ennél többre nem igazán van igényem ebben a kategóriában, ilyen fogyasztás mellett.
szabochris
S812-höz nem tudom viszonyítani. S802 höz tudom, de nem mérvadó. Nem volt hozzá rendes rom. Közel volt a használhatatlanhoz. Áramos boltból volt egy MXIII, de csak a gond volt vele, és az 5 hónapja ígért frissítésről sem hallottam azóta sem. Lefagyott 5 perc böngészőtől (ha nem lépett ki magától), csak az áramtalanítás segített, alkalmazások random leálltak. Menüből csináltam egy visszaállítást semmit sem ért. A bolttal való kommunikáció nevetségessé alakult.
"Ha visszaküldi, mi is csak frissítést tudunk végezni rajta, mivel hardveresen működik" - aham...
"csináljon recoveryben visszaállítást" - nincs recovery,
"Frissítés 2 hét múlva várható" ezt 3 hónapig vártam és kaptam válaszként.
Mivel nem volt kedvem sem várni sem romokat keresgélni, meg véletlenül téglásat játszani, ezért megkapta rokonom. Szóval ahhoz képest ez egy stabil villám.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- További aktív témák...
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest