Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
Az is az.
De félre ne érts, nem azért írtam, mert gond lenne, szimplán az ilyen vs topikoknak ez az értelmük.
Ha csak arra lenne használva amiért a kolléga létrehozta, akkor nem sok beszélgetés lenne itt, hanem pár mérés, teszteredmény, hozzá pár hozzászólás és kifújt a következő játék idejéig, vagy hardver érkezéséig.
Viszont innentől jön az, hogy valaki hozzászól, hogy "hoppá, nekem 3 fps-el több, amúgy is szar a másik kártya, ezt így úgy kellett volna, meg így úgy lesz később." stb jellegű hsz.-ek. Majd jönnek a kontrák, hogy " igen ám, de holnap nekem lesz több 1 fps-sel és amúgy is jövőt állóbb cucc, ezért meg azért, ellenben xy.."
Ezek is tipikus önigazolások, akinek nincs rá szüksége az vígan játszik közben, azt se tudva, hogy amit vett mondjuk 980ti-t 600ér, mostmár 520ér kapható..Meg amúgy se érdekli.(#7276) TTomax: Én örülök is neki. Én csak ezek miatt futom át a topicot, de az a baj, hogy napi egyszer érek rá erre, addigra meg jön 200 off hozzászólás meg vitatkozás, arra meg sajna nem marad energiám. De köszönöm a munkásságodat neked is és másoknak is, akik hozzátesznek a topikhoz!
(#7278) Asbee: Úgy néz ki, ma nem tudok elég érthetően beszélni
A kollégának válaszoltam csak, hogy miért megy a vita, én nem kérek számon semmit se, sőt örülök ha értelmes dolgot olvasok a kártyákról. -
-
-
messi6502
tag
Igen, akkor jól értettem.
Nvidia a magas fps-sel kompenzál, az amd meg az apival.
Csak míg az amd megoldása jó a 260x-re is pl, addig a gtx 760 nem éri el a 100 fps-t, ezáltal elméletileg ott feltűnőbb jelenség lehet, mint a vele egyszintű versenytárson.
Nekem az amd megoldása így szimpatikusabbnak tűnik, meg a fejlesztőknek is ha minden igaz.
Valamivel tartósabb lehet az amd kártya az idő múlásával, mert hiába csökken lassan az fps az újabbnál újabb játékoknál, ha mégis simának tűnik a játék, addig a user nem érzi úgy, hogy cserélnie kellene. (Főleg az 1bites user, aki nem is tudja mi az az fps, csak, hogy laggol-e vagy sem.)daveoff: Szerintem az amd nemigazán fektetett bele annyi időt és pénzt a dx11 implementációba, mint az nvidia.
Egyrészt a mantlet is le kellett programozni, másrészt nem is terveznek már vele hosszú távon. -
messi6502
tag
válasz
daveoff #2559 üzenetére
Olyan szépen elmentetek a vidi mellett, mintha nem erről lenne szó jó pár oldal óta, hogy létezik-e és ha igen, akkor észre lehet-e venni.
Amúgy nekem úgy jön le az egész, ha jól értem, hogy minél magasabb az fps annál kevésbé feltűnő jelenségről van szó, azért is nem látod magadnál, illetve a videódban nekem se tűnt fel. Viszont a linkelt vidin ahol kevesebb az fps, ott jobban előjön, tehát ezzel is azok szívnak akiknek gyengébb a gépük...
Mondjuk elméletileg innen már csak az Nvidiát érinti (meg a régebbi amd karikat), mert az amd-nek ott a mantle, ami javít valamelyest rajta.Jól értem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Napelem
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest