Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
Az is az.
De félre ne érts, nem azért írtam, mert gond lenne, szimplán az ilyen vs topikoknak ez az értelmük.
Ha csak arra lenne használva amiért a kolléga létrehozta, akkor nem sok beszélgetés lenne itt, hanem pár mérés, teszteredmény, hozzá pár hozzászólás és kifújt a következő játék idejéig, vagy hardver érkezéséig.
Viszont innentől jön az, hogy valaki hozzászól, hogy "hoppá, nekem 3 fps-el több, amúgy is szar a másik kártya, ezt így úgy kellett volna, meg így úgy lesz később." stb jellegű hsz.-ek. Majd jönnek a kontrák, hogy " igen ám, de holnap nekem lesz több 1 fps-sel és amúgy is jövőt állóbb cucc, ezért meg azért, ellenben xy.."
Ezek is tipikus önigazolások, akinek nincs rá szüksége az vígan játszik közben, azt se tudva, hogy amit vett mondjuk 980ti-t 600ér, mostmár 520ér kapható..Meg amúgy se érdekli.
(#7276) TTomax: Én örülök is neki. Én csak ezek miatt futom át a topicot, de az a baj, hogy napi egyszer érek rá erre, addigra meg jön 200 off hozzászólás meg vitatkozás, arra meg sajna nem marad energiám. De köszönöm a munkásságodat neked is és másoknak is, akik hozzátesznek a topikhoz!

(#7278) Asbee: Úgy néz ki, ma nem tudok elég érthetően beszélni

A kollégának válaszoltam csak, hogy miért megy a vita, én nem kérek számon semmit se, sőt örülök ha értelmes dolgot olvasok a kártyákról.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- World of Tanks - MMO
- Star Wars rajongók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- VR topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest