- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Én ezt sosme fogom megkérteni... minek vitáztok? Én guildembe vagy menj fel a Twitch-re van minden FX +NV / FX + ATI / Intel +NV / Intel + Ati ---- KB senkit sem érdekel mikor BF4-be vagy WOW-ba vagy DOTA-2-be szétlövöd vag yszétlőnek... vagy Levertek egy BOSS-t WOW-ba vag yhasonló játékban és azton vitáztok kinek volt jobb FPS-e akkor? Láttam Én már Intel + Titanos gyereket a legszarabbnak lenni és láttam már i5 + IGP-s gyereket a legjobbnak lenni... mos tkomolyan 980Ti-TITAN x-Fury 2-3 f... játékon kívül pár fps-ről beszéltek....... Komolyan ezen tudtok veszekedni?
Mi vagyunk vagy 50-en a csapatunkba. azt sem tudom kinek mi van ,de szerintem nincs 2 embernek ugyna olyan configja. Mégse vezsekszünk ezen...
Őszintén magamidézem....
" Engem mint k..ot vásárlót--- csakis az árverseny miatt érdekel,hogy piros/zöld/kék alkatrészt veszek " --- Amúgy meg leszarom magasról... Jelen pillanatban is van 4 más gépem vegyes köret. mindegyiknek tudnék szar hibát sorolni .. egyikse kivétel...
Nézétek meg FUry kijött mi történt... 980Ti-ek ment lentebb az ára. Ennyi. Így aki Fury-t választ jól já rmert ezt álasztotta. aki meg NV-t az megint cska mert ment lentebb az ára.
---- USER vagy Téged az ÁR/Érték befolyásoljon és Te döntsd el és szerintem mindenki itt a jelenlévők közül is remélhetőleg képes saját magának megfelelő döntést hozni!!! ----
NV is meg az Intel is meg az AMD is egy Ki--ott kö---g fa---ej .... ilyen árakon VGA-kat meg CPUkat árulni.. D..ön meg az ö...s!!!!
Boltba mennyi? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Arc Raiders
- Saros (PS5)
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix GTX 1060 6GB Gaming Oc
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phoenix RTX 3080 10GB Megkímélt állapotban, dobozában!
- Eladó AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G - kis hibával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest