- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz
xAcidx #12689 üzenetére
Mondjuk 980ti-t olcsóbban vettem mint FuryX-et ami kb álva hagyja(nem a tesztekbe szereplő "lassúcska"refet).
Az Nv olyan árvágást csinál a FuryX láttán,(amit kb 10 ember vette meg olyan jól beárazták)hogy míg a Ti-t viszik mint a cukrot,természetesen az árához mérten.260 körül kezdett,de én 200-ért is vettem már wf3oc-t és 210-ért g1-et,míg azonos időben 215-225 volt az.
A 390x egy tisztességes hűtéssel pont annyival volt olcsóbb mint egy hasonló kategóriás 980 aminek ha alárúgsz sok esetben lehagyja az oc-s Fury-t ami finoman szólva is drágább nem is kevéssel.
Ok ez a felső ház,de én nem úgy látom,hogy nem lenne árverseny.Az már más tészta,hogy gyalázatosan drága egy jó vga,de ez már megint más sztori. -
atee
őstag
válasz
xAcidx #12689 üzenetére
Mèg hozhat nèhány százalèkot ez a free meg g-sync mizèria. Nem mintha aktuálisan kihasználnám ezt a technològiát.
A g-sync pofátlanul drága. Ennek tekintetèben èn most inkább R9 390 kártyát választottam a GTX 970 helyett.
Pedig megmondani nem tudom mikor volt ..talán mèg Ati időkben Radeon kártyám.
Ès eddig komolyan kellemes csalòdás. Problèmamentes, halk, ès nem melegszik jobban mint az elődje egy GTX 760 -
nonsen5e
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Amazon Kindle JailBreak
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 10
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest