Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FragMaster #29029 üzenetére
Ha az RX Vega a GTX 1080-at hozza, akkor az ára is ott lesz mellette, ezt borítékolható. Nem fog az AMD jótékonykodni, el lehet felejteni az "1080 teljesítményt 1070 áron" álmot.
-
Raggie
őstag
válasz
FragMaster #28589 üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FragMaster #28586 üzenetére
vaporX csak csucskategoriabol szokott lenni. az meg utoljara custom szinten a 290Xnel volt.
-
Raggie
őstag
válasz
Ez nem azt jelenti, hogy nem is lesz... páran reménykedünk még!
A Toxic és Vapor kártyák és hűtések messze jobbak voltak mint ezek a mostani nitro meg pulse megoldások!
Nem egyszer magát a kártyák PCB-jét is egyedire tervezte a Sapphire ezeknél a csúcs cuccoknál. -
törölt tag
válasz
Régen volt Radeonom na.
-
ZsiványEgyes
csendes újonc
válasz
FragMaster #28373 üzenetére
Igen igazad van, összességében az nvidiának 14 van akkor. Egyel több, ezek szerint az amd ad ki legközelebb drivert.
A sok hotfix driver fejtegetés akkor sem helytálló, mert az amd-nek egyel van kevesebb. Lényegtelen minek hívjuk, optional vagy hotfix, mindenki tudja miért jön ki.
-
válasz
FragMaster #27861 üzenetére
Kemény egy világot élünk, én nem gondoltam volna, hogy a VS topic lesz lassan a béke szigete...
-
válasz
FragMaster #26565 üzenetére
Az majd a Voltánál lesz... amikor meg lehet majd alázni az AMD-t a saját térfelén is.
-
válasz
FragMaster #26554 üzenetére
Lol, benéztem egy sorral úgy tűnik.
Az az én kártyám lesz, még éppen februárban vettem. -
Zeratul
addikt
válasz
FragMaster #25299 üzenetére
A legacy architekture itt régi túlhaladott architektúrákat jelöli vagyis mindent ami nem Vega.
Gyiku: T-45?
-
törölt tag
válasz
FragMaster #23270 üzenetére
Ezt nevezik fejlődésnek. Tudod, eltelt 3 év meg egy jó nagy ugrás az architektúrával/gyártástechnológiával is...
-
válasz
FragMaster #18876 üzenetére
A javítás a TDP limitet veszi le, nem a feszültséget, ahhoz tuti nem nyúl hozzá.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FragMaster #14021 üzenetére
Igazából a GTX 680-nál legalább 10-20%-kal gyorsabb a 380 vagy egy 960 az újabb játékokban. A GFLOPS-ok és a GB/s-ok akkor számítanak, ha a meghajtó is engedi ezek elérését. Manapság sajnos nincs rá különösebb indoka az NV-nek, hogy Kepler optimalizált fordítót és shadereket rakjon a driverbe. Emiatt hiába van sok GFLOPS és GB/s a hardverben, azok jó része nem elérhető, mert a Maxwell nem igényel olyan specifikus optimalizálást, mint a Kepler. Simán lehetne olyan drivert írni, amely megdobja a GTX 680 teljesítményét az újabb játékokban úgy 10-15%-kal, csak az NV-nek ez már nem érdeke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest