Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én egy játék alapján nem temetném egyik gyártót sem.
Mondjuk nekem ha majd BF4-ben vagy Battlefrontban hoz +30-40%-ot a Dx12, és gyengébb lesz az Nv akkor kezdek gondolkozni hardver cserén.
Engem nem érdekel melyik gyártó profitál többet,csak végre valamit lássunk már.A dumálásból elegem van. -
rocket
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
A teljesitmeny tesztek nem fognak semmit erni igy, mert almat a kortevel hasonlitanak ossze.
Sajnos valoszinubb forgatokonyv, hogy az NV elfogja tudni erni, hogy kevesbe legyen mervado a PC portnal, vagy valami nekik fekvo effekttel (tesszellacio stb.) kiegyenlitik a teljesítmenyt.Az egyebkent lathato a fejlesztoi kommentjei alapjan, hogy az AMD nem sokat tett, hogy megjobban nekik feküdjön a jatek, csak varjak megint,hogy a sultgalamb a szajukba repuljon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest