- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
keIdor
titán
Illetve szerintem alaplapokkal és tápokkal nem is tudtak volna megélni, a profit nagyrészét a VGA-k adták, és azt is engedték el tavaly.
Továbbá alig volt alaplapjuk, évente 1-1db, az is drága, high-end extreme OC-re kihegyezett DARK, amit alig vesznek, hiszen ez a réteg nagyon pici. AMD oldalon egy darab X570 alaplap volt, de a generáció legvégén, amikor már senkit sem érdekelt, készült mindenki az AM5-re.
A picit olcsóbb Classified-ot nem is tudom mikor láttam tőlük utoljára, melyik Intel chipsetnél, de több éve, az biztos.
Tápot és házat meg nem két évente vesznek az emberek, inkább 5-10 év között, tehát ebből nem igazán lehet megélni, valamint nagy a választék, sok a konkurens, több lábon kell állni.Sajnálom őket, mert az egyik legjobb 4090 lett volna az övék. BFG sorsára jutnak végül, azokat is sajnáltam, de már lassan 15 éve, hogy tönkrement az is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest