Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
"Ez nagyon szép eredmény. De ha melléteszed azt, hogy.ugyanezen idő alatt a cég piaci kapitalizációja $2000Mrd-ról $3500mrd-ra nőtt, akkor emellett igazából eltörpül."
Szerintem valamit elnéztél, mert ezek a számok a részvényárfolyamra illenek, a piaci kapitalizációja "csak" 1788mrd dollár: [link]Én értem mire gondolsz, de valahogy az átalad írt számok nem egyeznek a valósággal. Lehet csak elnézted valamelyik sort és a részvényárfolyamot értékét vetted kapitalizációnak és úgy értem miért jutottál erre a következtetésre. De így hogy ez az érték valójában messze nem annyi, a kapitalizáció változása sem annyi amennyit felvetettél így ez kissé borítja az egészet, nem ?
A pénznyomatósdiból biztos jutott vastagon a gazdagoknak akár közvetve, akár közvetlenül ez nem kétséges, de az amazon részvényeinek megugrása a piaci sikerek miatt nem meglepő, így az 50%-os részvényárfolyam ugrással együtt nőtt Bezos vagyona is ( aknek valami 4x %-nyi pakettja volt). Bezos 50 milliárdos vagyongyarapodásához az is hozzájárult, hogy idén eladott 16 milliárd dollárnyi amazon részvényt.
Mondom én értem mit írsz és én sem tudom honnan jött a tőzsdére a plusz tőke, mert nem követem a tőzsdét, de nem hinném hogy e mögött valami nagy turpisság vagy vagyonújraelosztás vagy akármi lenne. Meg kellene nézni a részvényesek összetételét és akkor kiderülne honnan volt a plusz forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kés topik
- SnowRunner
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest