Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Petykemano #43203 üzenetére
Én még valamikor az NV FX széria idején tapasztaltam, hogy jobb kepminőséget ad az AMD (akkor még ATI).
Ezután egyesek az eltérést abban látták, hogy az AMD színesebb képet ad, mint az NV. Ezt a fakóságot csak az eltérő alapértelmezett színbeállítás okozta.
Igazából mindkét gyártó hozzászoktatta a felhasználóit a saját beállításaihoz. Az NV-s nem akar csillámpóni színekkel játszani, az AMD-s pedig nem kér a fakóságból.
A kivételeknek pedig ott vannak a csúszkák. -
válasz
szerintem ez mindig is fontos szempont volt. a DLSS 1.0 teszteknél a képminőség volt a legnagyobb probléma szerintem mindenkinek és mindenhol.
A DLSS 2.2 szinte tökéletes felskálázást végez szerintem magas minőségi fokozaton, kisebbnél pedig elkerülhetetlen lesz az összes eljárásnál az plusz FPS-ért cserébe a minőségromlás. és azért az nem mellékes hogy 2 éve a piacon van több A kategóriás címben, szóval jó dolog ez ,de azt gondolom fel fogja váltani az FSR-hez hasonló egyszerűbb megoldás később vagy az AI tréning fog leegyszerűsödni akár nem fog igényelni grafikus motor oldali implementációt, hanem a hardver képes lesz elvégezni automatikusan . -
válasz
Nem érdekel senkit a képminőség, de amíg csak dlss volt addig ekézte mindenki, mert randa képet adott, ez rosszul esett az nv fanoknak. Most lehet revansot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest