Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz
Petykemano
üzenetére
A valóság meg az hogy azonos árkategóriába szinte biztos hogy Nvidia +10 fps.
Vagy nézzük meg azt hogy a mostani AMD driver WHQL ugyan az mint az előtte lévő optimal.
Ugyan úgy becrashelhet a géped hogy csak reset gombal tudod életre kelteni, ilyen nem megengedett Nvidianál.Ne vedd oltásnak, 15+ éve AMD s vagyok és az évek alatt se érdekelt hogy ha Nvidiám lett volna több fps em lett volna, de mostanában annyi crashem volt a géppel AMD driver miatt hogy már hajítom ki a fél millás gépet az ablakon kategória volt. Most se merek frissíteni mert nem fagy és van új driver. Ha jól tudom AMD átírja Nvidia meg eleve nem enged meg ilyet hogy egy gép lefagyjon.
Erre gondolok pl, figyeld hogy ki van idegileg a srác, ezt én is végigjártam: [link]
-
FLATRONW
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy aki pl. egy r5 2600x-el rendelkezik és ilyen beállítások mellett akar játszani, annak nem éri meg új generációs AMD és NV felsőkategóriás kártyát venni.
Ugyanúgy az 5700xt/5600xt szintjén van a 6900xt. -
Televan74
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Vagy a sok felhasználó elmegy Intel venni a Nvidia mellé.
Én is erősen gondolkozom rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én is erősen gondolkozom rajta!